Slovenský poslanec Luboš Blaha barvitě popisuje, co jsou zač pravičáci. Padla slova o nulovém intelektu, ubožácích, psychopatech a "ňuňu Kiskovi"

25.05.2015 18:35

Slovenský levicový poslanec za stranu Smer Luboš Blaha vyjádřil na Facebooku svou nespokojenost s domácími médii, která prý dávají od revoluce prostor jen několika málo „nafoukaným, nevzdělaným a infantilním pravičákům“. Náplní výše zmíněných je prý jen nadávat na levici, nesnášet slovenského premiéra Roberta Fica, a tím pádem i urážet voliče politické strany Smer.

Slovenský poslanec Luboš Blaha barvitě popisuje, co jsou zač pravičáci. Padla slova o nulovém intelektu, ubožácích, psychopatech a "ňuňu Kiskovi"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Luboš Blaha, poslanec Národní rady SR

„Nulový intelekt, nulová tvořivost, nulová morálka,“ tak označil Blaha zhruba třicet lidí, jím nazvaných „ubožáků“, kteří mají prostor v médiích kvůli financím korporací, jako jsou Eset a Penta. Snaží se prý navodit atmosféru, která by poukazovala na to, že „stát je zlo, kapitalismus je fajn, USA je cool, Rusko je říše zla, Kiska je ňu ňu ňu“.

Blaha zmínil slovenský Denník N, který je podle něj „vrcholem této stupidity“, jelikož vydal nedávno článek, ve kterém se řešilo, co vše se musí udělat, aby se oslabil premiér Fico.

Podle Blahy je to už zoufalství a celé to přirovnal k dítěti, které pláče u spolužáků a táže se, „co všechno se musí stát, aby mu už učitelka nedávala pětky z diktátů“.

Blaha na sociální síti zmínil i „kované odborníky“ Rada Ondřejíčka a Petera Breinera, kteří prý objevili důvod, kvůli kterému se drží u moci Fico. Je to prý kvůli tomu, že jsou lidé na Slovensku „hloupé ovce, jsou stádo, a jen proto volí Fica“. Blaha to okomentoval tím, že kdyby byli všichni tak „moudří, skvělí, krásní a dokonalí“, jako jsou výše zmínění „kovaní odborníci“, určitě by prý Fico již nevládl.

„To je čistá psychopatie,“ shrnul Blaha celou situaci s tím, že tito „kovaní odborníci“ již nepovažují za problém samotného premiéra, nýbrž celý slovenský národ. S nadsázkou tedy napsal, že by se nejspíš měl celý národ vyměnit za pět milionů naklonovaných Breinerů. „Hned bychom tu měli ráj na zemi,“ napsal ironicky Blaha.

Facebook poslance Blahy:

Médiá na Slovensku dvadsaťpäť rokov dávajú priestor iba hŕstke nafúkaných, nevzdelaných a infantilných pravičiarov, ktorých jedinou životnou náplňou je nadávať na ľavicu, nenávidieť Fica a urážať voličov Smeru. Nulový intelekt, nulová tvorivosť, nulová morálka. Dokopy je to asi tridsať úbožiakov, ktorých platí Penta, Eset a rôzne korporácie, aby vytvárali ilúziu, že štát je zlo, kapitalizmus je fajn, USA je cool, Rusko je ríša zla, Kiska je ňuňuňu a ďalšie nezmysly. Tieto ich drísty už na Slovensku nikto s výnimkou zopár bratislavských zbohatlíkov neberie vážne, ale títo srandisti si žijú vo svojom vlastnom umelom svete a vôbec im nedochádza, že sú na smiech! Najnovšie sa Denník N pokúsil o vrchol tejto stupidity, keď spovedá niekoľko arogantných lúzrov s otázkou, akú by si podľa mňa nedovolili položiť ani v lokálnom rádiu niekde v Ugande. Že čo sa musí stať, aby už konečne niečo oslabilo Fica!?
To je čisté zúfalstvo. Pripadá mi to, ako nejaké hlúpe, zakomplexované decko, ktoré vyplakáva u spolužiakov a pýta sa, čo sa musí stať, aby mu už učiteľka nedávala päťky z diktátov... Ale tá otázka je stále nič v porovnaní s odpoveďami: podľa kovaných "odborníkov" typu Ondřejíček či Breiner je problémom sama slovenská populácia, lebo ľudia sú tu vlastne hlúpe ovce, sú stádo a len preto volia Fica... Keby boli takí múdri, skvelí, krásni a dokonalí ako Onřejíček a Breiner, tak by určite Fico nevládol - niečo na tento spôsob tam títo lúzri fakt dávajú. To je už čistá psychopatia. Chaloši objavili novú dimenziu: už to nie je iba "lebo Fico", už to je "lebo Slováci" . Najlepšie by asi bolo vymeniť celý národ a naklonovať sem 5 miliónov Breinerov, hneď by sme tu mali raj na zemi... asi tak. Tridsať úbožiakov podľahlo pocitu, že môžu opovrhovať celým národom a akosi zabudli na to, že je to naopak: národ opovrhuje nimi... S takýmito médiami tu bude Fico naveky...

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ste

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

19:36 „Už neočkujte.“ Zoufalství a mlčení po propadu porodnosti. Už nelze přehlížet

Dva roky po sobě poklesl v Česku počet narozených dětí přibližně o deset tisíc, což činí úbytek zhru…