Šmejd Prymula, hlava spiknutí. Z ODS zazněly šokující věci

23.09.2020 10:38

Fialova ODS skrývá ve svých sekretariátech řadu pozoruhodných funkcionářů. Například Miroslava Pašková, místopředsedkyně oblastního sdružení v Praze 15, šíří po sociálních sítích teorie, že se kolem koronaviru nic katastrofálního neděje, kromě toho, že čelíme spiknutí farmaceutické lobby, v jejímž centru stojí ministr zdravotnictví Roman Prymula.

Šmejd Prymula, hlava spiknutí. Z ODS zazněly šokující věci
Foto: Hans Štembera
Popisek: 29. kongres ODS. Post předsedy obhájil Petr Fiala

Miroslava Pašková, šestatřicetiletá dvojitá magistra z Fakulty sociálních věd UK, má za sebou pozoruhodnou pracovní minulost. Za ministra Alexandra Vondry se objevila na ministerstvu obrany jako manažerka sociálních médií, po skončení vlády ODS se odebrala jako manažerka marketingu do firmy na vývoj a výrobu bezpilotních leteckých systémů, a od roku 2017 působí jako učitelka na pražské základní škole. Kromě toho vede spolek Vlčí máky, pomáhající příslušníkům ozbrojených sil v nouzi.

Anketa

Věříte Romanu Prymulovi?

52%
48%
hlasovalo: 29351 lidí

Považuje se za expertku na marketing, PR a bezpečnostní politiku. Vedle toho ale na sociálních sítích čile komentuje veškeré veřejné dění. V posledních dnech je jejím hlavním tématem nový ministr zdravotnictví Roman Prymula a spiknutí, které prý do české politiky přináší.

CELÝ ŽIVOTOPIS MIROSLAVY PAŠKOVÉ

„Googlete Prymulu a uzříte perly,“ láká své facebookové přátele. Sama našla třeba výrok z roku 2009, když Roman Prymula komentoval prasečí chřipku slovy: „Na běžnou sezónní chřipku v Česku každý rok zemře ročně dva až dva a půl tisíce lidí, tedy dvě procenta všech nakažených“. Covid má podle Paškové smrtnost desetkrát menší, takže nechápe současnou paniku.

Z téže doby také vygooglila výrok Romana Prymuly, že nemáme nosit roušky, protože jsou nehygienické.

Po několika měsících, když se na prasečí chřipku objevila vakcína jménem Tamiflu, ale podle ní Roman Prymula zcela obrátil. Dovozuje to z jeho varování, že „prasečí chřipka začíná vykazovat vážnější průběh a bere si víc životů než ta, která zasahuje populaci pravidelně“. Funkcionářka spekuluje, že Prymula tehdy chtěl podpořit prodej léku a obává se, že se to zopakuje i tentokrát, takže největší peklo od Prymuly zažijeme ve chvíli, kdy bude potřebovat podpořit prodej vakcíny proti covidu.

Pak si místopředsedkyně OS ODS Praha 15 musela ulevit vyznáním, že dobro je normální a správné, a proto je ona pro „všelikými šmejdy a hajzlíky nepřemožitelná“.

A poté následovalo čtvrté „googlení Prymuly“. Tentokrát našla jiný facebookový příspěvek, který naplno rozkrývá spiknutí, kterému čelíme.

Jeho autor, vystupující pod jménem Leo Mahoni, varuje, že pravé zlo teprve zažijeme. „Roman Prymula je s největší pravděpodobností dlouhodobě plánovaným ministrem zdravotnictví. Ten mezičas s Adamem „Kenem“ Vojtěchem bylo jen jakési intermezzo k tomu, abychom naskočili do globálního vlaku požadovaných politických a sociálních reforem,“ píše doslova.

Tyto reformy mohou prý provést jen lidé jako je Prymula, nikdo jiný by na ně totiž neměl žaludek. Jako ilustraci Prymulovy osobnosti uvádí jeho podporu centra Tradiční čínské medicíny v Hradci Králové, kdy měl sám Prymula například tvrdit, že celkovou anestezii při operacích lze nahradit akupunkturními jehličkami. Mahoni cituje názor, že celé čínské centrum byl tunel spojený s naprostou debilizací národa.

Pak připomíná Prymulův konec v čele hradecké fakultní nemocnice kvůli byznysu jeho dcery. Dodává svědectví „z oboru“, jak Roman Prymula z pozice předsedy České vakcinologické společnosti ovládá rozhodování o očkování v ČR tak, že se „bez něj nepohne ani jedna injekční stříkačka“.

Miroslava Pašková text sdílela s komentářem: „Ten člověk je minimálně 11 let placen za to, aby vyvolával paniku.“ Tito koupení lidé podle ní dnes dotáhli to, co se jim před 11 lety s prasečí chřipkou nepovedlo. Dotáhli to, protože farmaceutický průmysl se poučil, že musí lidi vystrašit mnohem více.

„To není žádná teorie spiknutí, to se vší vážností je spiknutí,“ zuří funkcionářka ODS. Morální a zodpovědní lidé by podle ní měli přestat hrát tuto hru.

„Nic katastrofického se neděje. Nějací šmejdi sice vypustili do světa upravený koronavir, ale to neznamená, že budeme skákat, jak pískají,“ vyzývá. Virus podle ní nejlépe zvládneme tak, že se v první řadě vypořádáme se šmejdy, kteří si na něm postavili byznys.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…