Srabi vyhrožují dětem. Nebojím se vás, vzkazuje Miroslava Němcová. Kolega přidal něco o hovadech

16.02.2022 19:17

Senátorka Miroslava Němcová je zhnusena výzvou iniciativy Chcípl PES, aby lidé demonstrovali před domovy vládních poslanců, kteří hlasovali pro schválení novely pandemického zákona. „Srabi vyhrožují dětem,“ napsala Němcová s tím, že takovými lidmi opovrhuje.

Srabi vyhrožují dětem. Nebojím se vás, vzkazuje Miroslava Němcová. Kolega přidal něco o hovadech
Foto: Screen ČT24
Popisek: Miroslava Němcová před budovou Českého rozhlasu

Iniciativa Chcípl PES vydala kvůli dalšímu projednávání novely pandemického zákona výzvu, aby lidé šli protestovat před domovy 70 poslankyň a poslanců, kteří hlasovali pro přijetí zákona. „Udělejte si malá protestní shromáždění u trvalých bydlišť,“ stálo v příspěvku. Ten byl později změněn tak, aby lidé protestovali před poslaneckými kancelářemi.

Právě výzva na protesty před domovy zákonodárců totiž namíchla většinu politické obce. Mezi nimi i senátorku Miroslavu Němcovou, která v Senátu hlasovala pro přijetí zákona, ačkoliv to nakonec nestačila a novela se vrátila do Sněmovny.

„Srabi vyhrožují dětem. Chcípl PES vyzval k terorizování rodin poslanců, kteří hlasovali pro pandemický zákon,“ napsala rozezlená Němcová na Facebooku s tím, že byly zveřejněny soukromé adresy zákonodárců.

„V době, kdy zasedá Sněmovna a mámy – poslankyně a tátové – poslanci nejsou řadu dní a nocí doma, si dávají u jejich domů sraz zblblé a zmanipulované bojůvky. Viděli jsme, jak se ožralí rvali a váleli v Praze na Klárově. Toto představení nyní chystají pro děti, manželky, manžele či prarodiče poslanců,“ pokračovala Němcová s tím, že je to odporné a zbabělé.

„Je to odporné, zvrácené, zbabělé a nesmírně nebezpečné. Těm, kdo to vymysleli, vzkazuji: nebojím se vás a hluboce vámi opovrhuji, jste srabi,“ vzkázala nakonec.

Mezi mnoha dalšími toto chování nadzvedlo i senátora Zdeňka Hrabu (STAN), který přitom hlasoval proti přijetí novely. „Nesouhlas s pandemickým zákonem ještě nikomu nedává právo chovat se jako hovado. Jinak totiž výzvy k protestům před domovy poslanců a poslankyň ani nazvat nejde. Co na to rodiny poslanců? Co na to jejich děti? Pandemický zákon nepodporuji, ale od tohoto chování se distancuji,“ reagoval na Twitteru.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …