Sviňačina, pako, pavián. Kotleba se ocitá ve vážných potížích

12.03.2016 14:21

„Kotlebovci očividně čelí krizi kádrů. Nemohou najít jediného poslance, který by někoho brutálně nedobil z rasových důvodů, nebo někde neobhajoval Adolfa Hitlera. Roztomilé,“ zkonstatoval na svém facebookovém profilu poslanec slovenské Národní rady Luboš Blaha (SMER-SD).

Sviňačina, pako, pavián. Kotleba se ocitá ve vážných potížích
Foto: Hans Štembera
Popisek: Luboš Blaha, poslanec Národní rady SR

„Předevčírem se ukázalo, že jejich kandidát surově zmlátil černocha, a tak ho vyměnili za nového. Jenže ten zase hystericky vřískal vulgární urážky na ubohou rodinu s dětmi a na internetu otevřeně glorifikoval Hitlerův nacistický režim. Zřejmě stáhnou i jeho, pokud mají jen trochu rozumu. Jenže co dál?“ ptá se Blaha.

„Takto se systémem ‚padajícího nacisty‘ za chvíli dostaneme ke skutečným extremistickým esům ĽSNS – k Rogeĺovi, Mičúnovi a Magátovi,“ poznamenává Blaha a uvádí, že jeden hrál v kapele Judenmord a netajil se obdivem k plynovým komorám a zbylí patří k nejagresivnějším kreaturám v Hitlerově fanklubu. 

„Za nimi už nic extrémnějšího existovat nemůže, možná jedině norský nacista Breivik, který masově vyvraždil 80 lidí... Kdoví, zda i on není někde schovaný na Kotlebově kandidátce,“ řekl. 

A vyjádřil se také k samotnému lídrovi kandidátky Mariánu Kotlebovi. Ten má dle jeho názoru problém odsoudit holokaust. „Gratuluji, vyjádřit se ke kolektivní vraždě šesti milionů lidí je vskutku morální dilema... Zkrátka, ta samá nacistická ‚sviňačina‘ jako Rogeľ, Medvecký či tento poslední pavián, který vřískal na tu rodinu s dětmi, zpochybňoval holokaust, mlátil černochy a napadal ženy s dětmi, to je úplně běžná výbava slušného vlastence. Lidé, neblázněte. Už jen slepý to nevidí! Fašisti jsou fašisti a jako takoví patří do vězení, nikoliv do parlamentu,“ uzavřel rozhorleně Blaha.

  • více o dění na Slovensku ZDE

Celý text Luboše Blahy z facebookového profilu:

Kotlebovci očividne čelia kríze kádrov. Nevedia nájsť jediného poslanca, ktorý by niekoho brutálne nedobil z rasových dôvodov, alebo niekde neobhajoval Adolfa Hitlera. Roztomilé. Predvčerom sa ukázalo, že ich kandidát surovo zmlátil černocha, a tak ho vymenili za nového. Lenže ten zasa hystericky vrieskal vulgárne vyhrážky na úbohú rodinu s deťmi a na sieti otvorene glorifikoval Hitlerov nacistický režim. Zrejme stiahnu aj jeho, ak majú čo i len trochu rozumu. Lenže čo ďalej? Takto sa systémom „padajúceho nacistu“ o chvíľku dostaneme k skutočným extrémistickým esám ĽS-NS – k Rogeľovi, Mičúnovi a Magátovi. Jeden hral v kapele Judenmord (v preklade „smrť židom“) a netajil sa obdivom k plynovým komorám (v jednej piesni na adresu menšín vrieska „rozpálime pec a ostane len dym“), zvyšní patria k najagresívnejším kreatúram v Hitlerovom fanklube... Za nimi už nič extrémnejšie existovať nemôže, možno jedine nórsky nacista Breivik, ktorý masovo vyvraždil 80 ľudí... Ktovie, či aj on nie je niekde schovaný na Kotlebovej kandidátke a krúžkovali ho nevinní voliči, ktorí netušili že je fašista a stále si to nie a nie pripustiť, však definujte vraždu... Nuž a čo na to náš chrumkavučký vodca? Signor Kotleba má, prosím pekne, problém odsúdiť holokaust. Gratulujem, vyjadriť sa ku kolektívnej vražde šiestich miliónov ľudí je vskutku morálna dilema... Skrátka, tá istá nacistická sviňačina ako Rogeľ, Medvecký či tento posledný pavián, čo vrieskal na tú rodinu s deťmi, akurát do toho Kotleba hodí úsmev z kategórie „nebojte sa ma, ja som len také pako“ a odpustené! A toto ľuďom stačí. Akýže fašizmus, však obhajovať Hitlera, spochybňovať holokaust, mlátiť černochov a napádať ženy s deťmi, to je úplne bežná výbava slušného vlastenca... Ľudia, nebláznite. Už len slepý to nevidí! Fašisti sú fašisti a ako takí patria do basy, nie do parlamentu! To by fakt musel za ĽS-NS kandidovať sám Hitler, aby ste si to pripustili? A opakujem: budem vás na hrozbu neonacistov upozorňovať každý boží deň! NO PASARÁN!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…