Svobodu se prý snaží zdiskreditovat. Média i jiní. Tvrdil to v ČT

18.01.2012 23:03

Pražský primátor Bohuslav Svoboda si myslí, že média a další chystají diskreditační kampaň proti jeho osobě. Alespoň tak na něj působí propojování kauzy kolem Vladimíra Kotrouše s jeho spolupracovníky.

Svobodu se prý snaží zdiskreditovat. Média i jiní. Tvrdil to v ČT
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bohuslav Svoboda

„Informace médií o propojení kauzy Kotrouš s mými spolupracovníky je diskreditační kampaň proti mé osobě,“ prohlásil pražský primátor Bohuslav Svoboda v Událostech, komentářích na ČT. Jako příklad takového média uvedl Rudé právo. „Ten deník se jmenuje Právo,“ upozornil ho moderátor. „Já ho nečtu,“ uzavřel Svoboda.

Nejde ale prý jen o média, konkrétní jména však neuvedl. „Může to být součástí volebního boje,“ naznačil. Ne však uvnitř strany (ODS), ale z vnějších tlaků.

Jako své budoucí cíle vytyčil především snižování financí. Například chce zrušit vznášedla pro městskou policii, kterou nedávno kritizoval. „Kromě jiného to vznášedlo nemá licenci, aby v Česku vůbec jezdilo,“ vysvětloval.

„Musíme se snažit zlevnit DPP,“ pokračoval dál primátor. Dopravní podnik je prý v porovnání s jinými evropskými nebo i českými předražený. Nechce však příliš zjišťovat zpětně. „To mi nepřinese ani korunu,“ řekl. Takový je podle něj systém.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…