Tfuj. Výsměch Pekarové od starého pravičáka. Nikdo ji nepozval, tak vyhlásila bojkot

26.12.2021 9:04 | Ze sítí

Publicista Petr Štěpánek, někdejší člen ODS a Alternativy pro Česko a dnes člen Trikolóry, to pořádně spočítal šéfce Poslanecké sněmovny a předsedkyni TOP 09 Markétě Pekarové Adamové. Obul se do ní pro její pokrytectví.

Tfuj. Výsměch Pekarové od starého pravičáka. Nikdo ji nepozval, tak vyhlásila bojkot
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předsedkyně TOP 09 Markéta Pekarová Adamová

Předsedkyně Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová dala jasně najevo, že by čeští politici měli následovat příkladu politiků Spojených států amerických a měli by v politické rovině bojkotovat blížící se zimní olympiádu v Číně, neboť tamní komunistický režim porušuje lidská práva vlastních občanů.

Když si to přečetl Petr Štěpánek, na Pekarovou Adamovou uhodil.

„Tfuj, to jsem si oddychnul! Markéta na olympiádu do Pekingu nepojede. Musí ji totiž bojkotovat. On ji tam sice vůbec nikdo nezve, ale co kdyby, že? Musela by tam totiž, jak píše na svém facebooku, sedět na tribuně s čínskými komunisty, kteří vězní a pronásledují nevinné lidi,“ napsal Štěpánek taktéž na facebooku.

Jedním dechem dodal, že lidská práva jsou zhusta porušována i v Saúdské Arábii, jenže to je v arabském světě blízký spojenec Američanů, takže v tomto koutě světa se porušování lidských práv přehlíží.

„Markéta má samozřejmě recht. Mnohem lepší je kamarádit se saúdskými machometány, ti lidem rovnou sekají hlavy. Jj, tak šťastné a veselé, Markéto!“ uzavřel.

Petr Štěpánek promlouvá

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…