To je nesmysl! Zpěvačka Csáková se postavila Zemanovi

08.11.2020 8:44

Zpěvačka Ilona Csáková se vyjádřila ke kritice prezidenta Miloše Zemana, která na ni mířila kvůli jejím facebookovým příspěvkům souvisejícím s epidemickou situací v Česku, která ji tíží. „Co o mně pronesl pan prezident, je nesmysl,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz.

To je nesmysl! Zpěvačka Csáková se postavila Zemanovi
Foto: Repro Youtube
Popisek: Zpěvačka Ilona Csáková

„Jsem si jistá, že nejsem sama, kdo nemá klidné spaní. Mění se světový řád a budoucnost je velmi nečitelná. Vlastně i současnost. Chcete pracovat a nemůžete,“ uvedla Csáková.

Vyjadřovat se na sociálních sítích k současnému dění považuje za svou svobodnou vůli a právo. „Jsem občan této země, a to, co se u nás odehrává, se mě silně týká. Naštěstí je více těch, kteří reagují slušně a mají zájem o polemiku,“ sdělila zpěvačka.

Prezident Miloš Zeman nedávno ve svém projevu k národu hovořil o těch, kteří patří mezi popírače koronaviru a odmítače roušek. Zmínil jméno zpěvačky, která údajně vyslovila přesvědčení, že za koronavirus může Bill Gates.

Podle Csákové byl však její příspěvek špatně interpretován a slova hlavy státu označila za nesmyslná. „Co o mně pronesl pan prezident, je nesmysl. Špatně mu byl můj status na Facebooku interpretován. Dodržuji všechna vládní nařízení. Je tendence nás umlčet, protože je jasné, co my tušíme, a to se stává nežádoucím,“ myslí si.

V kontextu toho vnímá stále tvrdší cenzuru, což je podle ní návrat do doby před třiceti lety. „V naší zemi to začíná zavánět papalášstvím a lidé se bouří. Média jen občany děsí. Kde je osvěta a informovanost? Proč média neapelují na to, jak si posílit imunitu vitamíny a pohybem na čerstvém vzduchu? Bude tady tolik nemocí, kolik bude strachu mezi lidmi,“ pokračuje zpěvačka.

„Než strach prožívám pocit nejistoty,“ sdělila, že nikdo dnes neví, co nás čeká, jaký bude svět po koroně, i když tušíme, co se děje a kam má současné dění směřovat. Pravda je prý schovaná ve spoustě konspiračních teorií a hoaxů. „Jen ji najít a umět číst mezi řádky,“ dodala Csáková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…