Trump blahopřál vojákům, kteří útočili na Sýrii

08.04.2017 19:34

Americký prezident Donald Trump dnes na twitteru poblahopřál vojákům, kteří se podíleli na pátečním úderu Spojených států v Sýrii. USA i svět podle něj dobře reprezentovali. Informoval o tom server České noviny.

Trump blahopřál vojákům, kteří útočili na Sýrii
Foto: Facebook D. Trump
Popisek: Donald Trump

„Blahopřeji našim skvělým vojákům a vojačkám, že při útoku v Sýrii tak dobře reprezentovali Spojené státy a svět,“ napsal Trump ve svém příspěvku, který za pár desítek minut od zveřejnění získal 30.000 „lajků“. Někteří pisatelé v komentářích kritizovali fakt, že USA podle šéfa Bílého domu jednaly jménem celého světa.

Celý text je ZDE

Server připomněl, že Trump nařídil bombardování syrské letecké základny poté, co z ní byl podle Spojených států veden úterní útok chemickými zbraněmi na město Chán Šajchún. Rusko proti americkému zásahu ostře protestovalo a vinu syrské vlády nemá za prokázanou.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…