VIDEO Feťák, co uškrtil důchodce. Byl zastřelený zloděj. Muž, který zastřelil zloděje: Slušný chlap. Policie ho stíhá

24.03.2021 12:27

Ve Vochově na Plzeňsku došlo dnes v bývalém drážním domku ke střelbě. Majitel domku zde měl zastřelit zloděje, který se k němu vloupal oknem. Píše o tom server Krimi-Plzen.cz, který se snaží rozklíčovat i jednotlivé postavy případu.

VIDEO Feťák, co uškrtil důchodce. Byl zastřelený zloděj. Muž, který zastřelil zloděje: Slušný chlap. Policie ho stíhá
Foto: screen: Krimi-Plzen.cz
Popisek: Z místa události.

37letý muž, který se vloupal do domku, byl podle serveru v minulosti odsouzen za vraždu k výjimečnému trestu šestnácti a půl roku. V roce 2003 totiž Jaroslav V. ubodal 67letého seniora v Chodově na Sokolovsku. Tehdy vraždil kvůli necelým čtyřem stovkám, které pak utratil za drogy. Již tehdy znalci uváděli, že jde o silně narušenou osobnost a své jednání může opakovat.

Majitel bývalého drážního domku, k němuž se 37letý muž vloupal, použil podle všeho legálně drženou zbraň. Postřelený zloděj následně stihl ještě vyběhnout na zahradu, následně však zůstal ležet na příjezdové cestě. Jeho zranění byla neslučitelná se životem. 

Střelec je nyní vyslýchán policií. Obyvatelé obce se jej však zastávají. "Honza B., co tam bydlí, je slušný a v pohodě chlap, normální táta od rodiny," řekla jedna z žen. 

Kriminalisté v současné době však proti Janu B. zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. Prověřují, zda byly splněny podmínky nutné obrany.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…