VIDEO Kravka, napsal Martin Hekrdla o této české matce, která s křičícím dítětem v ruce varuje před islámem

28.12.2015 12:42

Ve stejný den, kdy prezident Zeman pronesl vánoční poselství, se na kanále Youtube objevilo video, ve kterém nejmenovaná „naštvaná máma“ a někdejší členka ČSSD adresuje národu své vánoční a novoroční přání. Varuje v něm před nebezpečím islámského džihádu a za postoje k uprchlické krizi tepe premiéra Sobotku, sluníčkáře i studenty. Publicista Martin Hekrdla, jemuž se video dostalo pod ruku, přidal jadrný komentář.

VIDEO Kravka, napsal Martin Hekrdla o této české matce, která s křičícím dítětem v ruce varuje před islámem
Foto: Radim Panenka
Popisek: Demonstrace proti imigrantům

Anketa

Co říkáte na vánoční poselství prezidenta Zemana?

hlasovalo: 12438 lidí

Na úvod videa žena popřála všem do nového roku hodně zdraví, štěstí a naděje na lepší život a budoucnost. V náručí držíc malou dcerku pokračovala tím, že bychom měli mít hodně dětí, aby nám nikdo nemusel říkat, že bychom měli přijmout džihádisty z Islámského státu, nelegální imigranty a masové vrahy, kteří zahodí doklady a pak nám budou chtít mordovat naše děti.

Našim politikům žena popřála hodně rozumu, aby chránili hranice a uvědomili si, co to znamená vlastenectví. Podle ní by měli vést v patrnosti, že vlastenectví neznamená rasismus. Za příklad by si politici měli vzít naše předky, kteří se složili na stavbu Národního divadla, v němž pak malíři malovali obrazy zadarmo – pro národ. A nikdo je za rasisty nepovažuje.

Následně si někdejší členka a volička ČSSD povzdechla, jak se hrozně zklamala v premiérovi a předsedovi sociálních demokratů Bohuslavu Sobotkovi. „Pane Sobotko, jak jste nás mohl takhle zradit? Takhle zaprodat? Ty řeči, co máte, to jsou jenom kecy, prázdná slova. A jestli se tu bude dít to, co v Paříži a jinde po světě, jestli ti, kteří sem přišli jako utečenci před válkou, tady začnou mordovat lidi, co si na vás kdo vezme, na vašich kecech,“ rozhořčeně vyprávěla na kameru.

Sluníčkářům, mezi které se řadí i její bratr, doporučila, aby si zajeli do Berlína a projeli se dopravními prostředky, kde je prý budou pozdravovat muslimští uprchlíci gestem pro stínání hlavy. „A až vám dá někdo na zastávce pěstí jen tak, možná že se vám pak v hlavě rozsvítí, koho si sem zvete,“ rázně vzkazuje všem, kteří u nás vítají uprchlíky.

Studenti by dle ní měli začít místo chlastání studovat a zdravě uvažovat, neboť nemají ponětí, co je to kritický názor a logika. „My, když jsme studovali, nevěřili jsme všemu, co se nám řeklo. My jsme věděli, že když se mluví o VŘSR, že to jsou takové řeči a že si názor musíme udělat sami. Nechápu, že to dnešní generace neumí,“ podivovala se. Pokud jde někdo protestovat za uprchlíky a pak tam vypadá jako zdrogovanej feťák, kterej tam poskakuje a nemá žádnou myšlenku, to není dle mého elita. To je banda tupejch hlav,“ rázně dodala.

Na závěr si „naštvaná matka“ vzala na paškál i samotné muslimy. Ti, kteří se nechtějí přizpůsobit našim zákonům a zvykům, posílá zpátky do země původu. „My vás tu nechceme. Nenecháme se od vás ponižovat a šikanovat,“ vzkazuje jim.

Video začalo kolovat po sociálních sítích a kromě jiných se dostalo i k publicistovi Martinu Hekrdlovi, který se po jeho zhlédnutí podělil s uživateli Facebooku o své dojmy. „Kravka (homo sapiens určitě ne). Upozornění pro rodiče: některé pasáže tohoto videa jsou drastické,“ zní jeho ortel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: luš

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…