Vít Bárta znovu šokoval: Rath a AIDS

05.06.2012 12:36

Exministr dopravy během pár dnů znovu šokoval čtenáře. Ve svém deníku, který zveřejnil krátce před vystoupením Davida Ratha ve sněmovně, upozornil jak na úspěchy VV, tak na případné máslo na hlavě zbylých zákonodárců. Některá z jeho přirovnání jsou ovšem velmi netypická.

Vít Bárta znovu šokoval: Rath a AIDS
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Vít Bárta předal ve sněmovně Karolíně Peake kytici chryzantém

"Dnešní představení Davida Ratha ve sněmovně bude pro ostatní podobné návštěvě začínajících toxikomanů na odvykačce či promiskuitní mládeže na oddělení pacientů HIV," uvedl v úvodu svého textu Bárta. Nepřímo tak řekl, že máslo na hlavě může mít i značná část poslanců Parlamentu. V tomtéž duchu pokračoval.

"Základní otázka, kterou si dnes řada politiků v duchu položí, zní, stojí mi to za to? Chci také takhle skončit? Obejdu se bez své závislosti na postech a penězích? Přitom vzpomenou na staré dobré časy, kdy se mohlo konzumovat beze strachu.  Vzpomenou na bývalého policejního prezidenta a hlásnou povinnost oznamovat korupční trestní oznámení jedné pozorné sojce," uvedl Bárta.

Bývalý ministr dopravy si taktéž neodpustil rýpnutí do ministra financí Miroslava Kalouska.

"Ke cti Kalouska ovšem řada politiků koukne i na něj a zamyslí se i nad tím, zda není bezpečnější přes své fiktivní reklamní agentury a poradenské společnosti úplatky vyfakturovat," domnívá se Bárta. "Po zkušenostech s PROMOPREM si to však většina s nenávistným pohledem na ministra financí rozmyslí a spíše začne hloubit hlubší skrýše s hotovostí," doplnil.

Ve svém deníku rovněž upozornil, že to byl právě on, kdo byl jako první odsouzený. A to prý za půjčky z řádně zdaněných peněz (více Bártových textů ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…