Že u nás migranty nemáme? Drsná slova z praxe. Jen se projděte...

15.09.2021 9:47 | Ze sítí

Pět pobodaných lidí jako výsledek rozčílení jednoho migranta ze Somálska. Otřesný zážitek z Itálie přivádí poslance KSČM Zdeňka Ondráčka k úvaze, zda se něco takového skutečně nemůže stát u nás, obzvlášť když se někteří politici chovají tak, jak se chovají.

Že u nás migranty nemáme? Drsná slova z praxe. Jen se projděte...
Foto: repro Youtube
Popisek: Z profilu Tomio Okamury: „Multikulturní obohacení v Itálii.“

Anketa

Jste pro povinné očkování seniorů proti covidu-19?

26%
71%
hlasovalo: 42409 lidí

Migranta ze Somálska v italském letovisku Rimini rozčílila autobusová kontrola jízdenek. Muž totiž jízdenku neměl, navíc jej rozčílilo, že kontrolu provádějí dvě ženy. A do třetice měl být, jak píší Novinky.cz, pod vlivem drog.

Výsledkem bylo, že obě revizorky pořezal, po otevření dveří uprchl a na ulici pořezal tři další lidi. Nejhůře dopadl šestiletý chlapec, který s matkou pokojně seděl na lavičce před tržnicí. Teď po řezné ráně na krku bojuje o život v kritickém stavu.

Podle italských médií přišel muž původem ze Somálska do Evropy v roce 2015 a mnoho evropských zemí mu odepřelo udělení azylu, takže skončil zpět v Itálii, kde měl žít v katolické ubytovně v Rimini.

VÍCE ZDE

Ministryně vnitra slibuje, že se sejde s místními policisty a „tento velice závažný incident“ s nimi probere.

Český poslanec za KSČM Zdeněk Ondráček vyjádřil názor, že se nakonec dozvíme, že „ten chudák ze Somálska byl duševně nemocný“.

U nás se stále utěšujeme, že nám nic nehrozí, protože tu žádné migranty v podstatě nemáme. „Opravdu? Tak se někdy projděte po Praze nebo jiných velkých městech. Opravdu to jsou všechno jen turisté, kteří za pár dní odjedou?,“ ptá se provokativně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

18:22 Bobošíková a Kotrba o Ukrajině a válce. Už se rýsuje výsledek

Jak ovlivní balík pomoci z USA a nové mobilizační předpisy pro Ukrajince vývoj rusko-ukrajinského ko…