Zvůle, prasárna, zfetovanej magor! Zastání pro příslušníky Policie ČR, kteří jsou prý popotahováni za obranu před agresivními živly

06.02.2017 11:07

Bývalý předseda Unie bezpečnostních složek Zdeněk Buřič se na svém facebookovém profilu obul do Generální inspekce bezpečnostních sborů. Vadí mu totiž skutečnost, že trojici policistů ze Zlínského kraje hrozí vězení za týrání zadržené ženy. Brání se tím, že žena byla podle nich agresivní.

Zvůle, prasárna, zfetovanej magor! Zastání pro příslušníky Policie ČR, kteří jsou prý popotahováni za obranu před agresivními živly
Foto: Policie ČR
Popisek: Policie ČR, logo.

„Tak tohle už je vrchol zvůle a prasárny ze strany GIBSu a nadřízených. Ale totální. Tohle ukazujte u náboru,“ rozčílil se Buřič.

Jedna z diskutujících se jej pak zeptala, kde je popsán standardní postup poutání v cele s rukama nahoře tak, aby zajištěná osoba nemohla bez bolesti stát na nohách a musela si stoupnout na lavice kolem? Tak totiž popsala zákrok ona zadržená žena. Více ZDE.

„Sundej už, prosím, ty nesmyslně humanistické brýle, kdy hledáš pochybení v každém kroku policisty, sekni s obhajováním grázlů a nechej se na pár let náborovat k té naší ‚firmě‘. Když odečtu to, že firma jako taková funguje jako, nenapadá mě přirovnání, moc rád bych osobně byl přítomen tomu, jak takového člověka řešíš dle svých zákonných oprávnění (co můžeš), povinností (co musíš) a přehnaně humánních nesmyslů prosazovaných některými (i Tebou) lidmi daleko za hranice zdravého rozumu,“ popsal Buřič. 

Anketa

Kdo má v tuto chvíli nejvíc vaší důvěry? (hlasování od 5.2.2017)

hlasovalo: 12728 lidí

Připoutání není podle jeho slov nikde popsáno, a tedy by mělo v zákonných mezích dosáhnout účelu sledovaného zákrokem. „Tedy, jestliže jí byly opakovaně dávány výzvy, aby svého jednání zanechala, jestliže byla řádně jako osoba omezená na osobní svobodě poučena o svých právech a povinnostech, tedy nic ‚normálního‘ k jejímu zklidnění nepomohlo. Byla připoutána tak, aby nepoškozovala věci kolem sebe a jí nebylo ublíženo,“ vysvětlil Buřič s tím, že účelu sledovaného zákrokem bylo dosaženo v mezích zákona i humanity. „Nezlob se na mě, ale k takovému člověku bych Tě poslal v uniformě a škodolibě se kochal, co bys dělala (zcela jistě vyhovujíc Tvému pohledu na výklad zákona) a čekal na dosažení účelu a naplnění svých povinností. Vsadím svou doživotní rentu, že po roce služby by z Tebe byla ta nejbrutálnější policistka opakovaně obviněná GIBSem z podobných činů,“ uzavřel.

Buřič se pak policistů zastal i v dalším případě, kdy státní zástupce obžaloval dva policisty kvůli úmrtí výtržníka v Praze (více ZDE). „Tak tohle už je trochu moc!!! Zdrogovanej, zfetovanej magor, kterému selže srdce kvůli fetu, státní zástupce se diví, že jej musí pacifikovat tolik četníků (ví ten idiot, jak se zfetovanej člověk chová a jakou má sílu) a policisté ještě budou obžalováni??? Poslední dobou je toho nějak moc!!!“ napsal ostře Buřič.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…