Bohdan Babinec: Putin se svými imperiálními choutkami podlehl korýtkářům z Donbasu

09.04.2022 18:33 | Komentář

Když jsem slyšel v médiích jak ruští vojáci ba běloruské poště odesílali narabované věci na adresy altajského kraje, tak jsem si vzpomněl jak jsem byl tři roky v novosibiřském vojenském okruhu na vojně pod který spadal i altajský kraj. Naše rota se nacházela u Banrnaula (hl. m. altajského kraje), kde nás bylo cca 80 členů posádky různých národností. Rusové, Ukrajinci, Kazaši – mezi nimi i Nursultan Nazarbajev, Uzbeci, Němci, Maďaři. Žili jsme v krásné symbióze spolu i s okolními obyvateli.

Bohdan Babinec: Putin se svými imperiálními choutkami podlehl korýtkářům z Donbasu
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Když si teď představím, že vnuci těchto obyvatel se na Ukrajině chovají jako barbaři…. Protože někdo řekl, že na Ukrajině jsou fašisti a nacionalisti. Ano, Purin používá goebbelsovu propagandu, ale každý normální člověk by měl přemýšlet  a svůj úsudek si vytvářet sám. Jako seržant sovětské armády jsem svým známým důstojníkům vždy vytýkal, že se stali důstojníky proto, neboť se jim nechtělo přemýšlet a všechny své další činy zdůvodňovali tím, že jako vojáci musí plnit rozkazy. Generálové, kteří na Ukrajině vedou armádu udělují vojákům rozkazy zřejmě bez přemýšlení o správnosti svých postupů. Kdyby alespoň trošku přemýšleli tak by si vzpomněli na budapešťský summit prezidentů postsovětských států v roce 1994, kde se vytvořila dohoda, že to budou samostatné země, které nevstoupí ani do EU ani do NATO. Putin toto memorandum flagrantně porušil, když narušil celistvost Gruzie, Moldávie a dnes naletěl na lep korýtkářům z Doněcké, Luhanské a Krymské oblasti, kteří vymysleli utlačování ruského národa v těchto oblastech. Každý z nás se teď může přesvědčit, že většina ukrajinských běženců mluví rusky.

Ptám se. Jak to je možné, že před „mírotvornou“ putinovskou armádou utíkají rusky hovořící lidé. Putin se svými imperiálními choutkami je zřejmě psychopat, který nechápe, že sedl na lep korýtkářům z Doněcké, Luhanské a Krymské oblasti a svým oligarchům. Kdy už mu konečně dojde kolika milionům lidí zničil osudy a kolik dalších desítek tisíc nechá povraždit kvůli svému patologickému myšlení. Kdy ruský národ konečně správně pochopí ukrajinské dění a řádění ruské „mírotvorné“ armády a udělá něco pro ukončení těchto zvěrstev? Přemýšlím nad tím, že několik generací bude trvat, než se objeví dřívější vztah ruského a ukrajinského národa. Po druhé světové válce Rusové vždy zdůrazňovali: Nic nezapomenuto, na nikoho nezapomenuto.

MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

10:14 Ladislav Jakl: Íránské střely a Praha

Mudrlanti, kterým se dnes v médiích říká experti, vytrubovali do světa, jak prý Írán svůj víkendový …