Jiří Paroubek: Stav mysli Petry Paroubkové

24.08.2018 15:12

Včera večer jsem si vyslechl závažná vyjádření mé budoucí bývalé manželky Petry o mé údajné trestné činnosti. Podobně jako před rokem v seriálu svých rozhovorů v bulvárech věnovaných mé osobě, byl její rozhovor plný zloby a lží. Prostě se nevyrovnala s naším rozchodem, i když paradoxně byl z její iniciativy. Je mi to líto.

Jiří Paroubek: Stav mysli Petry Paroubkové
Foto: archiv red, tan
Popisek: Jiří Paroubek

Musím jí, s ohledem na závažnost jejích tvrzení vyzvat, ať předloží důkazy o mé údajné trestné činnosti Policii ČR a pokud nemá takové důkazy, ať přestane lhát. Já nechci přenášet probíhající soudní spor na ulici.

Její útok je účelový. Přichází šest týdnů před volbami do Senátu, ve kterých kandiduji. Mezi osobami, na které útočí, je mj. také předseda ČSSD Hamáček. Přitom ještě 10. srpna prostřednictvím svých advokátů v dopise nabízela svou spolupráci v mé volební kampani. Citace z dopisu Petřina advokáta: „Klientka podpoří Vašeho klienta v kandidatuře na senátora a je připravena učinit společné prohlášení, jak jsme v předchozí době již avizovali, ve kterém v případě dohody, která je výhodná dle jejího názoru pro obě strany, potvrdí postup Vašeho klienta v zájmu nezletilé a smírné vypořádání manželů se zachováním přístupu gentlemana“.

Ještě před čtrnácti dny mě tedy nepovažovala za závadovou osobu a dokonce mně chtěla pomoci ve volbách. Ovšem musím dodat za předpokladu, že budu považovat za její vlastnictví peníze (cca 4,8 mil. Kč) za velmi až podezřele nevýhodně a bez mého vědomí prodaný společný dům v Řecku. A požadovala ještě dalších 5 mil. Kč jako svůj podíl ze společného domu ve Velké Chuchli…

Možnou spolupráci před volbami jsem ovšem odmítl, neboť Petra od září 2017 do konce června 2018 úzce spolupracovala s obviněným Horáčkem (viz. např. článek MF Dnes ze dne 21. 7. 2018 „Paroubková v policejní pavučině“). Tento muž připravil veřejné rozpočty podle zpráv z médií o sta miliony korun. Musím, bohužel, konstatovat, že Petra se pohybovala po tři čtvrtě roku až do zatčení Horáčka, v kriminálním prostředí.

Kladu si otázku kdo, která zájmová skupina má zájem na tom, aby znemožnila mou volbu do Senátu. Podle průzkumu renomované agentury pro výzkum veřejného mínění provedeného začátkem tohoto měsíce si totiž 42,5% voličů ve volebním obvodu Ostrava – město rozhodně přeje můj návrat do politiky a dalších 27,9% říká na otázku, zda se mám vrátit do politiky, že spíše ano.

Myslím, že v zákulisí celou záležitost režírují stále titíž lidé, kteří si nyní přejí znemožnit mou volbu. Rok po volbách do sněmovny v roce 2010 se Z. Bakala chlubil v rozsáhlém rozhovoru MF Dnes, že zabránil tomu, abych se stal českým premiérem. Z. Bakala se nyní bojí mého zvolení senátorem v Ostravě. Ví, že je to pro něj počátek mnoha dalších nepříjemností. Avizoval jsem již, že mí právníci pracují na trestním oznámení na Bakalu pro nesplnění veřejného příslibu, že nabídne k odprodeji za výhodnou cenu těm nájemníkům z více než 43 000 bytů OKD, kteří o to budou mít zájem. Je známo, že marketingově Bakalovi dlouhodobě pomáhá firma Bison & Rose, jejíž představitel je ostatně jeho tiskovým mluvčím.

Redaktor Kubík z TV Seznam již loni v březnu zfabrikoval v této televizi vůči mé osobě zcela lživou kauzu, že prý dar na účet strany LEV 21 poskytl jakýsi bezdomovec, kterého poté našli přejetého ve škarpě… No prostě byla by to legranda. Kdyby to nebyla lež

Včera ovšem Kubík opět silně manipuloval průběh a otázky pečlivě zrežírovaného rozhovoru a společně s Petrou slíbili do voleb ještě další dvě pokračování.

Vyšlo na Vasevec.cz, publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…