Jako příklad Vám v tomto článku vysvětlím, jak je to doopravdy kupříkladu s hovězím masem, které se uměle vyšroubovanou cenou stalo pro většinu národa sotva párkrát do měsíce možnou stravou (někteří si ho dokonce už nemohou dovolit ani ke svíčkové omáčce na vánoce)!
Takže začneme u chovatelů dobytka:
Mezi těmito lidmi je spousta poctivých dříčů, kteří chovají dobytek v „malém“ v rámci pár desítek, maximálně stovek kusů a ti tomu jak se říká, dávají úplně vše, žijíce na rančích, kde se volně pase jejich stádo, téměř ve stylu opravdových kovbojů, jak je známe z westernů.

Tento článek je uzamčen
Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PLPřidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.
autor: PV