Ladislav Kašuka: Za uprchlickou krizi prý vlastně můžeme my všichni a hlavně SSSR tvrdí Pehe!

26.08.2015 9:04

Tedy pane Pehe, to je zase s prominutím „krávovina“!

Ladislav Kašuka: Za uprchlickou krizi prý vlastně můžeme my všichni a hlavně SSSR tvrdí Pehe!
Foto: archiv L. Kašuky
Popisek: Ladislav Kašuka

Podle p. Peheho vlastně nemohou za dnešní uprchlickou krizi Američané, bombardující koho se jim jen zamane a západní svět, nýbrž Sovětský svaz a menším dílem i všechny bývalé země tzv. východního bloku, protože jsou prý vinní podporou diktátorů v zemích, jako je Libye, Sýrie, Irák, nebo Afghánistán.

Vlastně pouze z tohoto důvodu, prý později museli hrdinní Američané zasahovat v těchto podle nich nedemokratických zemích, ve kterých, ale ve skutečnosti rostla po celou dobu, co se tam držel Sovětským svazem, nebo Ruskem podporovaný režim životní úroveň, vzdělanost, sociální zabezpečení a kvalita lékařské péče!

V těchto podle pana Peheho nedemokratických zemích, se dokud tam Američané nepřinesli svou „demokracii“ extrémisté typu Islámského státu museli schovávat jako krysy v kanálech a jeskyních, a nebýt jejich podpory z USA, nejspíš z nich dnes už vůbec nikdo nezbyl živý!

Jediný, kdo povstal, byly bandy hrdlořezů

Pan Pehe tvrdí, že nakonec povstala ulice, aby svrhla diktátory. Ve skutečnosti jediný, kdo povstal, byly bandy hrdlořezů z řad pašeráků zbraní a drog a různí náboženští fanatici, kteří by ovšem bez finanční, materiální a otevřené i skryté vojenské pomoci USA a některých dalších zemí NATO neměli vůbec žádnou šanci uspět!

Stručně a jasně řečeno tzv. „arabské jaro“ ve skutečnosti bylo celou řadou z USA podporovaných vojenských pučů v zemích, do kterých se nikdo neměl právo motat, natož si dovolit podporovat zloděje, teroristy a vrahy a pomáhat jim dostat se k moci jen proto, že se mu nelíbilo, že zdejší vláda neskáče, jak „strýček Sam“ píská!

Amerika se postupem času stala vinou své politické „elity“ zemí podporující teroristy, islámské extremisty a naposledy na Ukrajině dokonce fašisty, která vykřikuje, že je jedinou demokratickou velmocí na celém světě, což je ovšem stejný paradox, jako když zloděj ukazuje na svou oběť a křičí přitom, chyťte zloděje!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

13:04 Zbyněk Fiala: Úroky dolů, a koruna drží

Snižování základní úrokové sazby na 5,25 procenta nás sice drží daleko od cílových 2 – 3 procent, al…