Oldřich Rambousek: Bělobrádek s Hermanem veřejně lžou

07.06.2017 8:33

Klasické prase je člověku užitečné. To se bohužel nedá říci o lidovcích a dalších kolaborantech, jako TOP či STAN. Sieg heil kameraden. Abtretten Tsechische hunde.

Oldřich Rambousek: Bělobrádek s Hermanem veřejně lžou
Foto: Archiv
Popisek: Německý tank Tiger

Jak má být člověk hrdý na své politiky, když ti jej na každém kroku ponižují a zesměšňují?? Lze být hrdý na ty, kdož bez hnutí brvou plivají na ty, kdož své životy položili za osvobození Československa od fašismu??? Každá druhá rodina v naší zemi v tomto boji někoho ztratila. Na toto se Bělobrádku a Hermane-vy kolaboranti-nedá nikdy zapomenout.Partaje které tuto kurvárnu podporují patří postavit mimo zákon!!!!!

Bělobrádek s Hermanem veřejně lžou a jen se divím, že se najdou tupci, kteří jim věří. Tvrdí, že sudetští Němci byli vyhnáni na základě své národnosti a vyhlašují, že se toto nesmí již nikdy opakovat. Lži, lži, a jen lži. Odsun Němců z Československa a Polska se konal na základě jasné dohody vítězných mocností o poválečném uspořádání Evropy. Tedy na základě direktivy vydané společně USA, GB, SSSR. Benešovy dekrety přesně navazovaly na tuto direktivu a nikterak ji nepřekročily. Dohodě USA, GB, a SSSR bylo podřízeno vše, co v Evropě po skončení války dělo. Kurva přestaňte teda už lidem konečně lhát. Velmoci se k Německé otázce postavili takto proto, že chtěli předejít dalším možným etnickým střetům, které by moly být důvodem k novému rozpoutání války. Nešlo o žádnou mstu!!!

Hermane, Bělobrádku-všichni víme, že nebyli odsunuti všichni Němci. Pokud nebyla prokázána kolaborace, či členství v NSDAP, či Hitler jugend nebo ve Wehrmachtu a Gestapu, tak byli necháni na pokoji. Mohli zůstat. Existovala smíšená manželství, kde si lidé mohli dokonce vybrat, zda zůstanou v Československu, nebo půjdou do Německa. Nesmělo být však prokázáno, že by jediný člen rodiny kolaboroval!!!! Nutno však říci, že většina odsunutých kolaboranti, udavači a vrazi byli. Ti, s kterými se dnes paktujete a lezete jim do prdele jsou potomci vrahů, udavačů a kolaborantů. Váš postoj páni politici, je otevřená kolaborace a veřejné ponižování Českého národa. Kdyby jste takto činili po válce, kdy byla v lidech hluboko zakořeněná bolest, způsobená běsněním Němců, tak jste šli do odsunu taktéž a možná, že dokonce i ke zdi. Podotýkám, že zcela po právu pánové Hermane a Bělobrádku. Jse pánové ostudou naší země, ostudou měst kde žijete a i ostudou svého rodiště. Měli byste být vyobcováni na samotný okraj společnosti vy zrádné bestie.

Za veřejnou kolaboraci vyloučit z politiky

Fakt, že se k tomuto svinstvu hlásí lidovci mě nepřekvapuje. Ti kolaborovali a kolaborují v každé době a s kýmkoliv-hlavně že jsou u lizu, přičemž své konání schovávají za křesťanskou lásku a víru. Fuj prasata. Daleko horší je, že se k tomuto postupu hlásí TOP 09 a STAN a zde nevím, co sledují touto politikou. Domnívám se však, že jistou možností ve hře je politický výprodej republiky a její následné zničení, přičemž bude území i s Čechy přičleněno k Německu jako nové spolková země. Možná vážení ani nevíte, ale v politických kruzích bylo o tomto scénáři už uvažováno. ŽE BY TO ZNAMENALO ASIMILACI ČECHŮ A ÚPLNÉ ZNIČENÍ NÁRODA-O TOM SNAD ANI NEMUSÍM PSÁT.

Myslím, že by bylo velmi vhodné, aby jste v co největším počtu dali Bělobrádkovi a Hermanovi jasně najevo, co si o nich a jejich počínání myslíte. Zda s jejich postupy souhlasíte. Totéž platí i o politických stranách, které toto podporují a chtějí náš národ opět podřizovat tomu Německému. Zde hovořím o TOP 09 A STAN. Sám za sebe říkám-za tuto veřejnou kolaboraci vyloučit z politiky a šup s kolaboranty do Valdic.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…