Oldřich Rambousek: Co se ještě musí stát, abyste konečně pochopili? USA jsou říší zla

06.11.2015 8:13

O migrační vlně se už popsaly určitě stohy papíru. Většina médií a politických špiček nás všeobecně krmí nesmysly o prospěšnosti imigrace a o nutnosti všeobecné Evropské podpory imigrantům. Komu a čemu však toto svinstvo slouží.

Oldřich Rambousek: Co se ještě musí stát, abyste konečně pochopili? USA jsou říší zla
Foto: pixabay.com
Popisek: USA- ilustrační foto

To Vám poví opravdu málokdo. Já se o to nyní pokusím.

Plány současné imigrační vlny byly už probírány okolo roku 2000 a jsou nedílnou součástí postupného zavádění NWO, jehož jednou z hlavních součástí je i postupná globalizace. Kdo tyto plány stvořil většina vzdělaného světa také ví - jsou to příslušníci ŽIDOZEDNÁŘSKÉ ELITY. Proto Vás nyní seznámím s vysvětlením pojmu globalizace dle Thomase Barnetta, jenž byl poradcem bývalého ministra obrany USA Donalda Rumsfelda, který má na rukou krev Iráckého lidu.

Již v roce 2002 sdělil Thomas Barnett toto:

Konečným cílem globalizace je homogenizace všech států na zeměkouli. Toho musí být dosaženo smísením ras s cílem vzniku světle hnědé rasy v Evropě. Proto musí být Evropa donucena přijmout ročně 1,5 milionu přistěhovalců ze zemí třetího světa. Výsledkem tak bude vznik populace s průměrným IQ 90, tedy lidí, kteří budou příliš hloupí na to, aby chápali, ale dost inteligentní, aby mohli pracovat.

Dosažení cíle „ jediného státu“ má být realizováno čtyřmi kroky, které jsou:

1. krok: Neomezený proud imigrantů za účelem rozkladu usazených národů a zničení jejich kultur.                                   

Žádný stát nesmí bránit přílivu uprchlíků. Speciálně se má zdesateronásobit příliv uprchlíků do Evropy. Národně orientovaní politici musí být umlčeni a musí být odstraněni ze scény.

2. krok: Neomezený tok ropy, plynu a dalších surovin.

Národy nesmí disponovat nerostným bohatstvím. Veškeré zdroje budou privatizovány a internacionalizovány.

3. krok: Ničím neomezené finanční toky do USA

Žádná vláda nesmí bránit svobodnému pohybu kapitálu a nesmí bránit odcházení zisků ze země. Státy se musí dostat do vzájemné závislosti, aby nemohly samostatně samy o sobě existovat. Státy, které se tomu budou bránit, budou nahrazeny loutkovými režimy. Nepřátelé této globalizace budou zničeni. Thomas Barnett suše konstatuje: „Kritiky zabijeme“

4. krok: Žádný stát se nesmí postavit na odpor tzv. „ mírovému nasazení“ americké armády – americké soukromé militaristické agentury nastoupí na regionální „ trhy“.

Úkolem amerických vlád je trvale udržovat tzv. „VÁLKU PROTI TERORISMU“ a nikdy neopustit země, kam již jednou vstoupila noha amerického vojáka. Strategický plán je dán jasně: zničení všech protivníků globalizace.

Že jste nic takového nikde nečetli???  Tomu se nedivím, protože není v zájmu NWO sdělovat budoucím otrokům své plány. Nyní však možná konečně pochopíte činnost a kroky Václava Havla, kterým doslova opovrhuji, spícího hajného Schwarzenberga, amerických agentů Vondry a Dienstbiera, Šabatové, Singera, Stropnického a dalších przničů Českého národa. Vysvětluje to i válku v Iráku, Libyi, Afghánistánu, Sýrii a především nenávistný postoj vůči Rusku. To se totiž tomuto svinskému diktátu odmítá podvolit. Rusové dobře vědí, co činí a jestli to vše takto půjde dále, tak budeme jednou moc rádi, že nás Rusko vyrve ze spárů otrokářů z Ameriky. TTIP je také součástí tohoto plánu na který bezděky navazuje i Babišova EET. Co ještě chcete za hmatatelnější důkaz!

Jestli tento text nebudete schopni pochopit tak si skutečně nezasluhujeme existovat jako svobodný, suverénní národ.

Oldřich Rambousek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…