Petr Michek: Nereformovatelná Evropská unie

06.12.2017 17:24

Evropská unie je nereformovatelná prohlásil Václav Klaus mladší v rozhovoru pro deník Právo (30. 11. 2017). Přitom oficiální stanovisko ODS zní, že EU je nutné reformovat!?!

Petr Michek: Nereformovatelná Evropská unie
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Petr Michek

Názor premiéra vlády ČR v demisi Bohuslava Sobotky je, že Česká republika by měla přijmout euro co nejdříve!?! Za tento postoj svého premiéra zaplatila ČSSD odlivem cca 650 000 hlasů v letošních parlamentních volbách. Většina obyvatel naší republiky (cca 85 %) si totiž přijetí eura a znehodnocení svých životních úspor nepřeje.

Bývalý premiér za ODS Mirek Topolánek chce abychom zůstali v EU, ale razantně odmítá přijmout euro. V důsledku jeho přijetí, bychom ztratili poslední zbytky suverenity a byli bychom nuceni podílet se na splácení řeckých, italských i španělských dluhů, které jsou ve skutečnosti nesplatitelné. V rámci tzv. solidarity by naše finanční pomoc stejně neskončila v Řecku, ale na kontech německých a francouzských bank, které Řecku půjčily astronomické částky, a které v rámci globalizace Evropy (rozuměj kolonizace středo a východoevropských zemí), hodlají své půjčky získat zpět jakýmikoliv prostředky. A tím je i zavedení eura v daných zemích.

Sobotkova  vláda zavedla na pokyn Evropské komise tzv. inklusi do našich škol, jejíž zavedení ve Velké Británii způsobilo úpadek britského veřejného školství, což byl i jeden z mnoha důvodů, proč většina obyvatel Spojeného království hlasovala pro brexit - odchod Velké Británie z EU. Na první pohled to vypadá, jako by si zástupci pravice a levice v ČR prohodili místa. Na jedné straně servilita a vstřícnost dosavadní vlády vůči Bruselu,  a  na druhé straně kritika EU z řad naší pravice. Že by to bylo pozdní prozření některých politiků nad důsledky různých nařízení, které jsou nám vnucovány z Bruselu?

V rámci zemí V4 (ČR, Maďarsko, Polsko a Slovensko) jsme se společným postupem úspěšně ubránili nuceným kvótám pro přijetí převážně ekonomických a muslimských migrantů na naše území. Přitom bohaté arabské státy jakými jsou Saudská Arábie, Katar, Spojené arabské emiráty, Dubaj, atd., do dnešního dne, z bezpečnostních důvodů, nepřijaly žádného spolubratra ve víře. Asi vědí proč.

A státy střední Evropy jsou Bruselem neustále atakovány, aby přijaly muslimské běžence na svá území. Co taková nezodpovědná migrační politika vůči vlastnímu obyvatelstvu přináší můžeme dnes vidět v Belgii, Itálii, Španělsku, Francii, Německu, Holandsku, Dánsku, Švédsku i ve Velké Británii. Tisíce mešit a modliteben, no - gou zóny ve většině velkých západoevropských měst, obrovský nárůst trestné činnosti, snížení bezpečnosti a astronomické nárůsty výdajů na sociální zabezpečení nově příchozích migrantů, kteří se nehodlají integrovat, učit se jazyk a hledat si práci. A ještě v rámci scelování rodin požadují, aby si do nové vlasti mohli přivést své mnohačetné rodiny. Ve skutečnosti je to dobřé organizovaná islamizace západní Evropy. A nyní by na řadě měly být i země střední a východní Evropy. V rámci zachování naší kultury, budoucnosti a přežití našich potomků, je nutné tomuto organizovanému zvěrstvu zabránit.

Jak se ukázalo, tak jedním z prostředků jsou volby, v nichž voliči dali najevo svůj názor na tzv. "demokratické strany", a mnoho nescházelo, aby KDU-ČSL, TOP 09 i STAN zůstaly mimo Poslaneckou sněmovnu.

Vzhledem k výsledku voleb v České republice i povolebním vyjednáváním většina médií jaksi opomenula informovat naší veřejnost o skutečnosti, že již 19. října 2017 Výbor pro občanské svobody v Evropském parlamentu odsouhlasil návrh nového zákona o přerozdělování uprchlílů v Evropské unii, což má být pokus o reformu tzv. Dublinského protokolu. Jeho projednání v Evropském parlamentu se očekává do konce roku 2017.

V rámci návrhu tohoto zákona se říká, že všechny členské země EU jsou povinny přijímat uprchlíky podle přerozdělovacího mechanismu, který bude určen pro každou zemi zvlášť. Kritériem bude výše HDP dané země a počet obyvatel. Jednotlivé země budou muset podle tohoto zákona přijímat tisíce i desítky tisíc migrantů ročně na svá území a zajistit jim důstojné podmínky k životu (třeba i na úkor vlastních obyvatel, jak se to již dnes děje v Itálii).

A podle této novely zákona (Dublin 2.0) nebudou mít místní vlády možnost výběru, jaké uprchlíky dostanou. Vzhledem k tomu, že reformu migračního zákona podporují velké státy, tak se očekává jeho přijetí. Následovat bude výzva k Evropské komisi i k jednotlivým parlamentům členských zemí EU, aby zahájily jednání, která by vedla k implementaci tohoto zákona do jejich zákonodárství.

Tento neokolonialistický způsob nátlaku v řadě zemí povede k iniciaci procesů, které povedou k vystoupení jednotlivých zemí z Evropské unie.

To co Brusel prostřednictvím Evropské komise a Evropského parlamentu předvádí, v mnohém připomíná praxi Sovětského svazu vůči svým satelitům.

A dobře víme, jak to s ním dopadlo.

Nová vláda České republiky by měla ve spolupráci se zeměmi V4 důrazně hájit národní zájmy našeho státu a tento bruselský diktát by měla prostřednictvím Poslanecké sněmovny důrazně odmítnout.
Budoucnost našich dětí musí mít větší prioritu, než zvrácené pokusy bruselských technokratů o islamizaci Evropy. Z výše uvedeného je vidět, že Evropská komise, z jejíhož popudu tyto návrhy vznikají, si nepřipouští možnost zániku evropské kultury, a naopak ji lze důvodně podezírat, že uskutečňuje dlouhodobé cíle, dané programem EUROMED, tzv. Barcelonským procesem, který předpokládá , že do roku 2050 bude přestěhováno 50 – 80 milionů muslimů do Evropy!!!

Mgr. Petr Michek
www.petrmichek.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…