Spolek Šalamoun: Petr Kramný - všechno je jinak….

27.02.2018 13:13

Do prodeje se dostává kniha o případu Petra Kramného

Spolek Šalamoun: Petr Kramný - všechno je jinak….
Foto: ReproYoutube, bar
Popisek: Petr Kramný

Objektivním způsobem je zde uveden sumář tohoto těžko uvěřitelného příběhu. Kniha obsahuje řadu fotografií, které ještě veřejnost neměla možnost vidět, včetně té, která zcela vylučuje tzv. proudové stopy na krku Moniky Kramné. Současně jsou uvedeny i fotografie znalců, advokátů, soudců, ale i poslanců Parlamentu České republiky, kteří se nějakým způsobem do případu zapojili.

Pokud hledáte objektivní informace o celém tomto těžko uvěřitelném příběhu, o kterém Spolek Šalamoun zodpovědně konstatuje, že je jedním z největších justičních zločinů, který na svém občanovi spáchala česká justice, tak doporučuji k přečtení.

Ke cti autora patří, že část výdělku z prodeje této knihy, podobně jako u knihy Lukáše Nečesaného, bude zaslána na provoz Spolku Šalamoun, neziskové organizaci, jejímž cílem je dosažení alespoň elementárního práva na spravedlivý proces.

Odpověď na otázku, zda skutečně vraždila Monika Kramná, nepochybně v knize najdete, včetně vyjádření samotného Petra Kramného z Mírova k této velmi citlivé otázce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

11:24 Ivo Strejček: Migrační pakt je ohromným nákladem členství České republiky v EU s dalekosáhlými důsledky

Denní glosa Ivo Strejčka