Václav Kovalčík: Milión chvilek pro demokracii = totalita

20.11.2019 19:26

Organizátoři a příznivci Miliónu chvilek pro demokracii zneužívají památky 17. listopadu - Dnu studentstva - pro své nekalé praktiky a oblbování veřejnosti, jako by se nic nestalo v 90. letech minulého století a v novém tisíciletí, co se týče politické a ekonomické situace naší okleštěné, ohlodané a rozkradené republiky.

Václav Kovalčík: Milión chvilek pro demokracii = totalita
Foto: Hans Štembera
Popisek: Demonstrace Milionu chvilek pro demokracii na pražské Letné

Postup Miliónu chvilek pro demokracii oprávněně vnímám jako nastupující převrat, či totalitu, která nás chce uvrhnout, jak jsem již zmínil do temné historie a kolapsu národního dědictví.

Jsou napojeni na profláknuté politické strany, které to tady rozkradly. Jak jsem se již zmínil ve svých občanských postojích, tak si post-sametová situace - zuřivá 90 léta a nové tisíciletí - vypěstovaly Andreje Babiše v "majetnické" zkumavce.

Organizátorům a příznivcům Miliónu chvilek pro demokracii vůbec nevadí nepořádek v naší zemi, kriminalita, totalitní anarchie, kde nic stoprocentně nefunguje. Zákony a justice tedy dle veřejného mínění nahrávají "zlatokopům a gaunerům."

A proto Milión chvilek pro demokracii hodnotím jako další cestu do pekel, která chce předat moc pochybnému demokratickému bloku, zbavit nás zbytků svobod, které ještě máme.

Již bylo dost oblbování veřejnosti v médiích, novinách a časopisech kolem 17. listopadu - ten patří úplně jiným a čestným studentům z roku 1939, kteří demonstrovali proti nacistické okupaci - proto Mezinárodní den studentstva.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

16:07 Pavel Foltán: Další sociální hřích ministra Jurečky?

Jak víceméně poněkud nezajímavě stručně sdělila některá média, v úterý 16. dubna Ministerstvo práce …