Vladimír Ustyanovič: Islámští teroristé a málo profackovaný Feri

26.04.2019 18:11

V uplynulých dnech rozvířily veřejné mínění události, které se staly na Srí Lance s tragickým výsledkem, kdy bylo zabito rukama islamistických teroristů více než 350 lidí. Těmto událostem se věnovala všechna významná i méně významná světová media, včetně různých internetových webu, samozřejmě také Česká televize.

Vladimír Ustyanovič: Islámští teroristé a málo profackovaný Feri
Foto: Repro Twitter
Popisek: Poslanec TOP 09 Dominik Feri po napadení na Moravě

Tato přišla jako první s prohlášením, že za tímto útokem stojí radikální budhisté. Tato nepravděpodobná teorie by mohla být naplněna v případě, že by se nestaly obětmi útoku pouze křesťanské kostely. Dále se k útoku přihlásil islámský stát, který se ale přihlašuje ke všem teroristickým útokům, které mají charakter likvidace nejen křesťanských hodnot, ale i lidí kteří tyto hodnoty vyznávají. Jak je známo tajné služby prý věděly o útoku 10 dní předem. Můžeme jen spekulovat proč vláda na Srí Lance na toto údajné upozornění nereagovala, komu to prospělo a jaký skutečný cíl byl tímto masakrem sledován. Málo kdo si v České republice zejména ve veřejnoprávních médiích dovede přiznat nebezpečnost islamistů, zejména vzhledem k připodělané korektnosti, která tato média preferují a dělají z občanů nemyslící tupce. Důkazem toho je bývala fanatická komunistka nyní socioložka Jiřina Šiklová, která se brání pojmenovat tento teroristický útok na Srí Lance jako teroristický. Paní Šiklová nevnímá nebo nechce vnímat zásady učení Koránu, který např. uvádí cituji "Pokud se staneš muslimem, je povinnost usilovat o to, aby se učení Proroka podrobil celý svět." Výrok Hillary Clintonové po útoku na Novém Zélandě, že její srdce je s muslimskou komunitou, je pochopitelný, protože Saudská Arábie platila její takzvané přednášky včetně jejího manžela do pokladny nadace Hillary a Billa Clintonových. Samozřejmě bylo to v době její kandidatury na prezidentku spojených států. Je to logické koho chleba jíš toho píseň zpívej.

Významný rozruch vzbudil poslanec Feri, když si nechal nafackovat na koštu vína v Boršicích na Uherskohradišťsku. Přijel tam se svým fan clubem, jako každoročně, a při takových akcích není nouze o podobné incidenty. Chlapi se poperou, potom si dají panáka a je všechno v pořádku, je to vlastně takový chlapský folklór. Tato chlapská zásada neplatí asi u pana Feriho, protože asi není chlap. Lidé mohli sledovat v přímém přenosu, kde Feri má jaký šrám, jak ho vezou sanitkou, jak mu skrápí slzy roztrženou košili, do které půlky hýždě dostal protitetanovou injekci. Je to takový náš novodobý hrdina, takový nový Arnold. Můžeme si vzpomenout na drzé až spratkovské jednání pana Feriho v poslanecké sněmovně. Dále můžeme si vzpomenout na výrok předsedy senátu senátora Kubery, který byl starostou Teplic, jež se vyjádřil k nepracovitosti pana Feriho. Důležitým momentem bylo jednáni Miroslava Kalouska, jak nafackoval nějakému studentovi a toto bylo návodem pro spektrum lidí, kteří se dostali do styku s poslancem Ferim a dedukujíce, že jeho rodiče zanedbali něco ve výchově. Tak mladý Mudr Vojtěch Hromádko vědom si výchovného deficitu pana poslance se snažil napravit na poslední chvíli co ostatní zanedbali, a vědom si příkladu bývalého vůdce TOP 09 Miroslava Kalouska. Můžeme to pojmout podle českého přísloví "Škoda rány, která padne vedle."

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

15:49 Ladislav Jakl: Evropská unie - léčba otevřených ran solí

Denní glosa Ladislava Jakla