To nechcete vědět: Řezník o hnusném polském masu. Nejde jen o Polsko, bohužel

05.02.2019 10:45 | Zprávy

ROZHOVOR Aféra se zkaženým polským masem nemá hranice. Totéž se může stát i u nás. Může za to tržní hospodářství nebo „jen“ konkrétní lidé, kteří šmahem a jedním podpisem zrušili sanitní porážky zdravotně problematických zvířat? Klatovský živnostník Pavel Havlíček, který se vyučil řezníkem a svou profesi dosud neopustil, o tom ví své a předkládá v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz pro někoho možná až šokující, ale na druhé straně realistické informace. Ptáme se i na to, proč takový „protibabišovský rebel“ jakoby na první pohled otupil ostří a hroty. A může za to podle něj – tzv. pražská kavárna!

To nechcete vědět: Řezník o hnusném polském masu. Nejde jen o Polsko, bohužel
Foto: archiv P. Havlíček
Popisek: Pavel Havlíček

Nejnovější aféra s hovězím masem z nemocných krav v Polsku může mít jistě rozsáhlejší pozadí…

Samozřejmě může. Jedná se totiž o systémovou chybu a nikoli „polskou“, jak s despektem ke všemu polskému slýcháme všude kolem sebe.
Fakt odhalení případu na polských jatkách nic nevypovídá o tom, že se tak neděje na některých jatkách českých.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Fiala

Ing. Monika Oborná byl položen dotaz

Kde přesně se mají v obcích rušit školy?

Od vás o tom slyším prvně. Prý něco takového navrhuje STAN. Podle čeho se bude rozhodovat, jaké školy a kde se budou rušit? Protože zatím, když tato vláda něco rušila, tak to bylo vždy dost nekoncepční a většinou to ani s nikým, včetně lidí, co v těch obcí žijí neprodiskutovala

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů: