Bláha (ODS): Na Pouchově se bude stavět nová tělocvičná hala i s parkovištěm

04.10.2019 10:13

Na místě, kde stávala původní pouchovská sokolovna, se bude stavět nová tělocvičná hala. Kromě zázemí a prostor tělocvičny by měla být vybudována i parkovací stání pro veřejnost pro celkem 46 aut.

Bláha (ODS): Na Pouchově se bude stavět nová tělocvičná hala i s parkovištěm
Foto: ODS
Popisek: ODS

Předpokládaná cena stavby je 55 milionů bez DPH, finální cenu ale stanoví výběrové řízení. Vypsáno by mělo být během října, dnes jeho podmínky navíc schválili zastupitelé.

„Ještě před zahájením prací musí být provedena přeložka silových kabelů distribuční sítě, vedení telekomunikace a také musí být ukončeny přípojky dosavadní sokolovny. Podle zadávací dokumentace bychom měli staveniště předávat vysoutěženému zhotoviteli na jaře příštího roku, přičemž je na stavbu včetně vyklizení staveniště a kolaudace 16 měsíců. V případě příznivých podmínek by mohlo být hotovo v létě roku 2021,“ sdělil investiční náměstek primátora Jiří Bláha. Vybudovat by se mělo zázemí a prostor tělocvičny a nově také parkovací stání pro 46 automobilů určené pro veřejnost, kdy polovina bude přímo v areálu a druhá vně. Předpokládaná cena zakázky je 55 milionů korun bez DPH, finální cenu ale určí až výsledek výběrového řízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

11:04 Mračková Vildumetzová (ANO): Ministr Rakušan a jeho lži o migračním paktu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu.