Ondráček (KSČM): Demokraté verzus demokracie

04.01.2018 4:33

V naši zemi je mnoho lidí, kteří používají pojem demokracie téměř v každé větě. S demokracií se probouzí i usínají, ale její obsah je pro ně prázdným pojmem a kdykoli mohou tak to dají jasně najevo.

Ondráček (KSČM): Demokraté verzus demokracie
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Poslanec KSČM Zdeněk Ondráček

Mnoho z nás politiků, kteří nemáme tu možnost svobodně se vyjadřovat ve veřejnoprávních médiích, a pokud je o nás zmínka tak vždy jen negativně, pomlouvačně a lživě, musíme využívat sociální sítě. Své by o tom mohl vyprávět i pan prezident Miloš Zeman, ale i mnoho dalších. Oblíbenou sítí je tak Facebbok nebo Twitter. Jenže sdělovat svoje názory, které nejsou v souladu s tzv. demokratickými prozápadními hodnotami je stále složitější. Ti co si říkají demokraté dělají vše proto, aby názor protistrany nezazněl. Sami o své vůli se stali cenzory a bedlivě sledují příspěvky každého "oponenta". Nutno dodat, že jsou za to i dobře placení, neboť se schovali do několika neziskovek, které se pevně přisály na státní rozpočet z sají z něho milióny korun ročně.

Aby si každý mohl udělat vlastní názor, sdílím informaci ze sociální sítě Facebook, která mi vystavila blokaci na 30 dní za tento text: Přátelé, jsem zvědav, jak dlouho budou švédští otcové trpět toto multikulturní obohacování jejich dcer :( s odkazem na článek, který byl publikován na Parlamentních listech 27.12. 2017 - ZDE.

Ale abych nebyl jen negativní tak je nutno konstatovat, že v Německu a dalších západních zemích jsou na tom lidé ještě mnohem hůře. Tam už je rovnou trestně stíhají a není daleko od toho, kdy je budou také zavírat do vězení.    

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

4:31 Filip (KSČM): O jedné otázce, kterou slýchám často

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výhře Ruské federace ve sporu s Ukrajinou u Mezinár…