Primátor Staněk: Zahajte nový rok pohybem. Zvu vás na novoroční vycházku

28.12.2016 16:04

Jak na Nový rok, tak po celý rok. Více než kdy dříve bude po silvestrovských oslavách toto pořekadlo platit v Olomouci. Přijďte rok 2017, rok, kdy se bude Olomouc pyšnit titulem Evropské město sportu, zahájit pohybem. Primátor města Olomouce Antonín Staněk zve na novoroční vycházku olomouckými parky.

Primátor Staněk: Zahajte nový rok pohybem. Zvu vás na novoroční vycházku
Foto: archiv primátora
Popisek: primátor Olomouce doc. Mgr. Antonín Staněk, Ph.D. (ČSSD)

Sraz všech zájemců o společnou procházku Smetanovými a Čechovými sady bude v neděli 1. ledna 2017 v 15 hodin před pavilonem A Výstaviště Flora. „Zahájit nový rok příjemnou procházkou je podle mě výborný způsob, jak zregenerovat po silvestrovských oslavách, a pro některé možná i nejlepší příležitost, jak rovnou začít s plněním předsevzetí více se hýbat a sportovat,“ říká s úsměvem primátor města Olomouce Antonín Staněk.

Trasu procházky jistě zvládne každý, měří necelých 2,5 kilometru a vede Smetanovými a Čechovými sady. „Na místě bude k dispozici i teplý čaj či punč na zahřátí, proto doufám, že o dobrou náladu a příjemnou atmosféru nebude nouze. Budu rád, když se při procházce potkám s co největším počtem lidí, abychom mohli společně stylově zahájit rok, který bude v Olomouci věnován právě pohybu a sportu,“ zve k novoroční vycházce primátor.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …