Rozvoral (SPD): Jesenický zastupitel za ODS Martin Lang je ničemný extrémista

23.05.2019 12:13

Výroky, které prezentoval zastupitel a radní Jesenice za ODS Martin Lang na svém facebookovém profilu vůči poslancům Parlamentu ČR a proti prezidentu Miloši Zemanovi, opravňují Policii ČR konat úkony trestního řízení.

Rozvoral (SPD): Jesenický zastupitel za ODS Martin Lang je ničemný extrémista
Foto: archiv
Popisek: Radek Rozvoral, SPD

Naše hnutí SPD odsuzuje takovéto hulvátské jednání, které do naší kultivované společnosti nepatří. Každý občan by měl ctít a respektovat svého prezidenta, který vzešel z demokratických voleb a to samé platí i ve vztahu ke zvoleným poslancům Parlamentu České republiky. Uvedené výroky pana Langa umocňuje skutečnost, že v současné době vykonává zastupitele a radního v Jesenici u Prahy.  

Pan zastupitel Lang dne 26. dubna tohoto roku po 23. hodině ve svém facebookovém příspěvku mimo jiné uvedl: „Zeman je druhý Hitler a je nutné ho podřezat jako svini. Poslanci, kteří zvedli své ničemné pazoury pro schválení zákona o zdanění církevních restitucí, jsou smradlavá, proradná prasata. Nejsou to lidé a je dovoleno je zabíjet. Dokonce jsem přesvědčen o tom, že takové zrůdy je nutné pozabíjet, aby svou morální zrůdností nenakazili zbytek národa. Debilní senilní bolševik Zeman se rozhodl zákon podepsat a je ho potřeba zabít též. Ideálně takovou zrůdu podřezat, jako přestárlou svini a nechat vykrvit a poté spálit. Morálním zrůdám je třeba vyhlásit boj na život a na smrt. Není možné dále tolerovat ničemnost hloupých a všehoschopných zvířat. Taková zvířata nejsou vhodná ani na mýdlo. Hromadu sraček lze pouze spálit.“    

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

 

Vážení občané, prosím, rozvažte dobře, komu dáváte důvěru ve volbách, aby hájil vaše zájmy. V komunálních volbách dobře znáte navrhované kandidáty a při jejich volbě zohledňujete nejen za jakou politickou stranu nebo uskupení dotyčný kandiduje, ale i jak se chová a jak ho vnímají ostatní občané. V této souvislosti připomenu, že různé politické subjekty představily své kandidáty pro volby do Evropského parlamentu, které proběhnou již tento pátek a sobotu. Když se pozorně seznámíte s tím, kdo všechno se uchází o přízeň vás voličů, tak se asi ani nestačíte divit naivitě a aroganci některých kandidátů. Jako příklad uvedu Davida Ratha, který je lídrem kandidátní listiny České suverenity.  

Naši navrhovaní kandidáti za SPD nemají za sebou žádné kauzy a v rámci svého bydliště patří mezi občany, kteří na základě svého chování a vystupování užívají společenský kredit. Kandidáti SPD budou v Evropském parlamentu hájit zájmy našich občanů a prostřednictvím našeho hnutí budou poskytovat zpětnou vazbu, co se jim podařilo pozitivního prosadit. Vždy budou jednat v zájmu naší republiky, neboť pro nás je Česká republika na 1. místě.

(převzato z Profilu)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.