Senátor Valenta: Norská krádež dětí!

06.10.2015 22:29

Vyjádření senátora Iva Valenty na Facebooku:

Senátor Valenta: Norská krádež dětí!
Foto: archiv senátora
Popisek: senátor Ivo Valenta

Jsem naprosto šokován dnešním rozhodnutím norských úřadů v případě bratrů Michalákových. Jako táta pěti dětí to považuji  za něco absolutně nepřípustné a v dnešním civilizovaném světě za zcela nepřijatelné.

Žádný stát, žádný úředník,  žádná státní ochranářská regulace nemůže přece zajít tak daleko, že odebere biologické rodině jejich vlastní děti. Není to nic jiného než zestátnění a mezinárodní krádež dětí.

Není přece možné, aby se o českých dětech rozhodovalo v zahraničí! Proč úřady nesvěřily děti nejbližší rodině? Česká exekutiva by měla velmi razantně zasáhnout a nedovolit Norsku tento neospravedlnitelný postup. 

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

21:03 Zahradil (ODS): Snaha mainstreamových médií omezit regulacemi konkurenci na mediálním trhu

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke konferenci o svobodě slova.