Senátor Vosecký obhajuje s osmičkou

19.08.2020 10:01

Opět osm! Senátor Jiří Vosecký (SLK) bude mít v nadcházejících senátních volbách, které se uskuteční v pátek a sobotu 2. a 3. října, volební číslo 8. To mu připadlo losováním, které proběhlo v pátek 14. srpna na Městském úřadě v České Lípě. Senátor Jiří Vosecký obhajuje post senátora za Českolipsko, do volebního obvodu č. 36 spadá také část Liberecka a Mělnicka.

Senátor Vosecký obhajuje s osmičkou
Foto: archiv JV
Popisek: Jiří Vosecký

Osudově může působit fakt, že se stejným volebním číslem vstupoval Jiří Vosecký, tehdy ještě jako starosta Okrouhlé, do senátních voleb v roce 2014. „Číslo osm již jednou potvrdilo svoji magickou moc. Je to dokonce moje šťastné číslo a přál jsem si, aby mi opět připadlo. Moc za něj děkuji," nechal se slyšet senátor Jiří Vosecký.

Voliči, kteří budou chtít Voseckého ve volbách podpořit, tedy do speciální obálky vloží hlasovací lístek s číslem 8 a ten pak ve volební místnosti vhodí do volební urny.

Anketa

Věříte, že ODS a TOP 09 půjdou do sněmovních voleb společně?

4%
11%
hlasovalo: 9009 lidí

Magická osmička

Věděli jste, že jednotlivá čísla mají svůj různý význam a dokonce magickou moc? Snad každé dítě zná ležatou osmičku jako nekonečný zdroj energie. Osmička naležato, to ale mohou být také dvě misky vah, které je stále třeba vyvažovat, aby nedošlo k jejich nebezpečné nerovnováze. Proto je osmička spojována se zákonem příčiny a následku.

Osmička je nejvytrvalejší a také nejsilnější ze všech energií, nepodléhá snadno stresům, nátlaku a napětí. Dokáže být pružná a rychle se vzpamatovat, znovu nabýt sil.

Kdekoliv se silná osmička objeví, a to platí pro den narození stejně jako pro číslo životní osudové cesty, symbolizuje nekonečné množství příležitostí a možností, jak vzít svůj život do vlastních rukou. Protože energie čísla osm má v sobě potenciál vůdcovství a síly, nutí své nositele jít v životě za určitým posláním.

Lidé pod vlivem osmičky rozvíjejí dál to, co již druzí vzdali nebo to, kde jiní už viděli konec možností. Dokáží být nátlakoví, umanutí, ale také dodávat sílu sobě i druhým, hledat další zdroje a možnosti, využívat analyzující mysl k hledání příčin neúspěchu a logicky z těchto poznatků dedukují nové možnosti postupu.

Také jste v tomto popisu našli senátora Jiřího Voseckého?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…