Poslanec ČSSD Vítězslav Jandák vyhořel

23.09.2012 11:55

VÍME PRVNÍ Poslanci ČSSD a stínovému ministru kultury Vítězslavu Jandákovi vyhořel v Praze dům. Hasiči museli v noci na sobotu vyjíždět k požáru, při kterém shořelo celé horní patro stavby. Škoda nespíš byla způsobena dělníky, kteří v domě pracovali s elektřinou.

Poslanec ČSSD Vítězslav Jandák vyhořel
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý ministr kultury a exposlanec ČSSD Vítězslav Jandák

Dům patřící poslanci Jandákovi stojí v Praze 4 - Krč. Podle informací ParlamentníchListů.cz byl požár způsoben firmou, která v podkroví pracovala s elektroinstalací. Vše se stalo v noci z pátku na sobotu, kdy musely k poslancově domu vyjet dva hasičské vozy.

Podle sdělení samotného Jandáka byl zásah hasičů velice rychlý, na snadnější lokalizaci ohniska požáru použili infrakameru.

V neděli po události byla v domě už sanační firma a odstraňovala škodu. Ta se může podle odhadu politika ve finančním vyčíslení vyšplhat k milionu korun. Jandák pro ParlamentníListy.cz uvedl, že po firmě, jejíž zaměstnanci nejspíš požár způsobili, samozřejmě bude požadovat náhradu škody. Zároveň ujistil, že se při požáru nikomu nic nestalo.

Majitel firmy je podle zjištění redakce nešťastnou událostí zdrcen, poslanci se přijel osobně omluvit a garantoval, že celou škodu na stavbě uhradí pojišťovna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav, Radek Kraus

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…