Topolánek nám napsal o tomto přitroublém politikovi ODS

03.07.2013 15:30

Místopředseda Senátu Přemysl Sobotka z ODS přišel s návrhem, že by se Petr Nečas měl omluvit voličům za to, že destabilizoval politickou situaci. Mezi občanskými demokraty ale jeho nápad nenalezl příliš pozitivní odezvu.

Topolánek nám napsal o tomto přitroublém politikovi ODS
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek

„Myslím, že bychom se měli omluvit, respektive Petr Nečas, který své osobní problémy dostal tak daleko, že v daném okamžiku podal demisi a tím padla celá vláda. Destabilizoval celou situaci, ty důvody jsou pro nás jako pro ODS personifikovatelné,“ řekl Sobotka v ČT.

Omluvit se za puč

ParlamentníListy.cz oslovily předáky ODS, zda s Přemyslem Sobotkou souhlasí, případně zda by se ODS neměla omluvit ještě za další věci, jako je třeba zvyšování daní.

K věci se vyjádřil i expremiér a bývalý předseda ODS Mirek Topolánek. „V téhle přitroublé logice by se musel především Přemysl Sobotka omluvit za puč před třemi lety, kterým Nečase vyrobil,“ uvedl pro ParlamentníListy.cz Topolánek.

Přemysl Sobotka byl totiž první, kdo po Topolánkových vyjádřeních pro časopis LUI požadoval jeho rezignaci na post předsedy ODS.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

16:53 „On to nečetl?!“ Migranti do ČR. Eurokomisařka „pomohla“ Rakušanovi. V ČR je zle

Mluví nebo nemluví ministr vnitra Rakušan pravdu o údajné české výjimce z migračního paktu EU? Do sn…