Babiš se svěřil s tím, co slyšel v hospodě. Prorokuje budoucnost vládě

24.04.2012 21:27

Podle podnikatele Andreje Babiše, který dlouhodobě kritizuje zkostnatělé politické struktury české vlády, kabinet premiéra Petra Nečase (ODS) současnou krizi ustojí. Deziluzi nad VV ale nezastírá. Prý jim stále vládne superguru. Alespoň se to prý říká po hospodách.

Babiš se svěřil s tím, co slyšel v hospodě. Prorokuje budoucnost vládě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš, majitel Agrofertu

Podnikatel Andrej Babiš si zaregistroval své Ano 2011 jako politické hnutí. Pro spolupráci draftoval třeba i někdejšího šéfa Telecomu Gabriela Berdára. Přiměly ho současné vládní veletoče ke změně názoru na to, že v krajských volbách nebude kandidovat? Plánuje pro spolupráci oslovit třeba i někdejší náměstkyni pražského primátora Markétu Reedovou, známou to bojovnici proti korupci? I to zajímalo ParlamentníListy.cz.

Reedová? Neznám, nevím

"Markéta Reedová? Ani nevím, kdo to je, co to je," reagoval Babiš na reakci, zda hodlá oslovit i tuto političku. Co se týče angažmá Gabriela Berdára, prý jej vítá. "Už ani nevím, zda jsme ho oslovili my, nebo zda oslovil on nás. Každopádně bude mít na starosti ekonomické záležitosti," dodal Babiš z přednášky na Slovensku.

Ani současné vládní turbulence jej ale nepřiměly k tomu, aby jeho sdružení Ano  2011, které je čerstvě zaregistrované jako politické hnutí, šlo do krajských voleb. "Do krajských voleb rozhodně nepůjdeme. Vládní veletoče sleduji, kabinet podle mě vydrží," uvedl Babiš s tím, že kroky Karolíny Peake a vytvoření její nové platformy vítá.

Bárta v hospodě

Ani ty prý ale nezabrání tomu, aby Véčkám nadále velel Vít Bárta. "Po českých hospodách se stále říká, že Věcem veřejným vládne stále superguru," uvedl Babiš s tím, že víc poškodit Věci veřejné již nelze.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Šulcová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Chytré popelnice. Samy hlásí, že jsou plné. Jenže to Pirátům drhne

12:25 Chytré popelnice. Samy hlásí, že jsou plné. Jenže to Pirátům drhne

Pražská firma řešící moderní technologie, která spadá do gesce Pirátů, utratila více než 23 milionů …