Chaos v české politice, změna v Rusku, dopady ukrajinské krize... Takto mluví o roce 2015 astrologové, kartáři a jasnovidci

01.01.2015 17:57

REVUE Speciálně pro ParlamentníListy.cz nahlédl do hvězd astrolog Vít Kuntoš, aby prozradil, co vše příští rok Česku přinese. Jelikož je však přelom roku obdobím, kdy se na budoucnost ptají i mnozí další lidé, kteří čtou věci příští někde mezi nebem a zemí, přinášíme i pohledy dalších takovýchto osobností. Které mají pravdu a které se mýlí, ukáží příští měsíce.

Chaos v české politice, změna v Rusku, dopady ukrajinské krize... Takto mluví o roce 2015 astrologové, kartáři a jasnovidci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Silvestrovské veselí

Podle vydavatele a šéfredaktora časopisu Ve hvězdách & Lidový léčitel Romana Zahrádky má být česká politická scéna roku 2015 v chaosu. Shodli se na tom prý renomovaní věštci, jasnovidci a astrologové. Na druhé straně se prý ale můžeme těšit na částečné zlepšení ekonomické situace, ovšem nadále má přetrvávat nejistota a strach lidí z budoucnosti.

I když ne každý předpovědím tohoto charakteru věří, zkusme na začátku roku i jim uvolnit alespoň částečně kus prostoru k zamyšlení (či pobavení). Minimálně při srovnání toho, jak se tyto předpovědi liší, či shodují.

Například televizní věštkyně Jana Demeterová, která působí už několik let na TV Prima, tvrdí, že česká vláda nebude v roce 2015 stabilní a do půl roku ji čekají velké změny.

„Dobrá zpráva ale je, že půjde o změny k lepšímu, protože potom se začne více dělat pro lidi,“ vyvěštila prý Jana Demeterová. Jak dodala, rok 2015 má být hodně náročný na psychiku lidí, kteří se budou obávat dopadů válečného konfliktu na Ukrajině. „Naší zemi v příštím roce v tomto ohledu nic nehrozí a lidé se budou bát vcelku zbytečně. Tato situace bude však dělat oprávněné starosti některým českým podnikatelům, protože bude vytvářet tlak na jejich finance," pokračovala Demeterová v aktuální analýze Romana Zahrádky, kterou poskytl ParlamentnímListům.cz. „Všeobecně se proto lidé začnou více zajímat o duchovní věci, v nichž budou hledat ztracenou vnitřní radost a klid,‘ uzavřela ještě tato televizní vědma.

Další člověk, který působí společně s Janou Demeterovou v témže televizním pořadu pod jménem Stanley Bradley, předpovídá pro rok 2015 chaos v české politice. Uklidní se prý až v letech 2016 a 2017. Na druhé straně ale dojde v tomto roce k oživení české ekonomiky, která na tom prý bude o něco lépe než minulý rok, a spolu s tím má přijít i více nových pracovních příležitostí.

„Pokud jde o svět a zejména situaci na východě, tak i tady se začne situace stabilizovat a vliv Vladimira Putina bude vinou jeho nemoci postupně slábnout. V Rusku se patrně začne dít něco, co Putin nepředpokládal," nechal otevřený konec své věštbě psychotronik Stanley Bradley.

 Ukáže se, kdo parazituje na státním systému

Servítky v předpovědi si nebere ani další žena, která se pohybuje ve světě „mezi nebem a zemí". „V roce 2015 se naplno projeví to, jak někteří čeští politici na státním systému parazitují a jde jim jen o majetek a kariéru,“ říká vyhledávaná vědma z Vysočiny Lenka Vodvárková.

„Vláda kvůli tomu půjde do rozkladu, protože se ukáže, že spoustu věcí jenom rozšťourala a po celou dobu moc nepracovala," doplnila Vodvárková. Na rozdíl od předchozích kolegů ona předpovídá, že podle ní bude Česká republika ekonomicky trpět pokračující válkou na Ukrajině. „Některé české firmy a podnikatele citelně poškodí sankce přijaté vůči Rusku. Ale i na těchto špatnostech bude něco pozitivního - moc začne přebírat duchovno, začne se více odsuzovat zlo a propagovat dobro a láska. Celkově půjde o rok očisty,“ uvádí ještě Lenka Vodvárková.

Věštba Dušany Plicové z Plasů u Plzně, která se řadu let věnuje s úspěchem duchovnímu poradenství, se pak od těch předchozích už moc neliší.

„Situace v české politice bude v roce 2015 vrtošivá, až chaotická, a mezi stranami budou panovat neshody a napětí. Premiér Bohuslav Sobotka by však měl tuto situaci ustát, a nejen v tomto roce. Prezident Miloš Zeman bude vinou některých svých dalších výroků upadat do stále větší neobliby mezi českým lidem a nevylučuji, že u něho může dojít k nějakému nečekanému zvratu. Česká ekonomika si však ve srovnání s loňským rokem o něco polepší. Přesto nebudou někteří lidé cítit pevnou půdu pod nohama a začnou se vracet ke kořenům bytí - Matce Přírodě a vesmírným duchovním silám - kde najdou klid duše, radost i vnitřní naplnění," je prý přesvědčena Dušana Plicová.

Jak si povede Andrej Babiš?

Bez zajímavosti pak není ani to, co uvedla již loni v říjnu v souvislosti s vicepremiérem Andrejem Babišem (ANO) kartářka Hana Aubrechtová. Ta nejprve před posledními parlamentními volbami předpověděla, že Andrej Babiš bude mít se svým hnutím takový úspěch, jaký nikdo nečekal. Později pak i v rozhovoru dodala, že je už jasné, že to přesně tak dopadlo. Mimo jiné však šéfovi hnutí ANO předpověděla též brzkou zásadní změnu, která by se prý mohla týkat i jeho osobního života.

„Svatba, stěhování, ale i kompletní změna rodinného života,“ vyčetla prý v kartách Aubrechtová. Podle ní hnutí ANO i Babiše čeká i v příštím roce ještě stále stoupající trend a úspěch, poněvadž preference prý budou stále stoupat. Přidala však i varování. „Vidím i jeden malér. Velký malér, nakonec to ale dobře dopadne. Karty v každém případě ukazují, že je kolem Andreje Babiše hodně komplikovaných lidí,“ uvedla též kartářka, s níž byl zařazen rozhovor i do speciální knihy určené Babišovi k narozeninám.

A co říkají roku 2015 hvězdy a astrologové?

Podle televizní astroložky Martiny Blaženy Boháčové nás minulé roky naučily změnit pohled na finance a chovat se hospodárněji. Nyní nás prý však čekají od roku 2015 tři perné roky, v nichž máme být svědky toho, jak se budou někteří stále aktivněji snažit obohatit na úkor ostatních, a to i mezi národy. Soupeřit prý mezi sebou budou planeta Saturn, která vstoupí do znamení Střelce, což s sebou přinese konfrontaci Saturnovy energie - škrobenost, touhu omezovat volnost druhých a mít nad nimi neomezený vliv, s volností, hravostí a touhou po nezávislosti, které v sobě ponese planeta Jupiter, vládnoucí planeta Střelce.

„Tři roky se mezi sebou budou prát tyto energie a tři roky budeme teď testováni, nakolik jsme ve svém mentálním vývoji postoupili. To znamená, zda jsme pochopili, že základními kameny lidského štěstí jsou mír a láska, nebo dovolíme, aby nás omezovaly energie lidí, kteří nám chtějí vládnout a určovat svá pravidla," uzavírá Martina Blažena Boháčová.

Příznivý rok 2015?

Podle astrologa Víta Kuntoše naopak bude horoskop České republiky čelit v příštím roce především harmonickým konstelacím. „Z toho lze usuzovat, že naši zemi čeká rok příznivý. Politická scéna by se měla postupně vymotat z kauz a přejít k důležitějším tématům. Měla by se zlepšit její schopnost přinášet rychlá a efektivní řešení. Politika se bude zaměřovat na sociální témata a zaměstnanost. Pozice České republiky se posílí, ale konstelace příštího roku obsahují i prvek provokace a nezávislosti, takže naše země nepůjde vždy s hlavním geopolitickým proudem. Právě v přístupu k mezinárodním tématům se může projevit rozpolcenost. To může nastat zejména na jaře a na samotném konci roku,“ řekl pro ParlamentníListy.cz.

Jak je zřejmé, ne všechny prognózy se shodují. Nezbývá než vyčkat, co rok 2015 opravdu přinese.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Alena Hechtová

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

4:44 Na akci Konečné se muž bál o život. Skončilo to bouřlivě

V diskusi plzeňských občanů s předsedkyní KSČM a koalice STAČILO! Kateřinou Konečnou projevil obavy …