Monology vaginy, hromadný sex a obchod s dětmi. Pravičáci z Akce D.O.S.T. tepali „bolševické feministky"

04.03.2014 15:01 | Zprávy

REPORTÁŽ V pondělí proběhla debata pořádaná konzervativní Akcí D.O.S.T., kde se rozebíraly otřesné případy sexuální výchovy, kdy děti jsou víceméně nuceny, aby si vyzkoušely masturbaci a ohmatávaly si s jinými dětmi pohlavní orgány či anální otvor, a případy, kdy jsou rodičům svévolně, ač legálně, odebírány děti a víceméně prodávány k adopci či pěstounské péči.

Monology vaginy, hromadný sex a obchod s dětmi. Pravičáci z Akce D.O.S.T. tepali „bolševické feministky"
Foto: Hans Štembera
Popisek: Představitelé Akce D.O.S.T. předali protestní nóty pražskému primátorovi za jeho veřejnou podporu festivalu sexuálních menšin Prague Pride

Večer zahájil místopředseda Akce D.O.S.T. Petr Bahník, který uvedl, že na šílenost feministické genderové ideologie ukazují knihy typu Monology vaginy. „Jsme konfrontováni s mocnostmi temnoty. Někdo si pod tím představí zlou entitu, někdo smrt Západu, která je charakterizována absencí přirozenosti, lidskosti a rozumu,“ řekl.

Zničení rodiny a sexuální revoluce? To všechno už vymysleli bolševici

Předseda Akce D.O.S.T. Michal Semín přednášel o tom, z čeho radikální západní neomarxistická a feministická levice vychází. Levice, která vede džihád proti tradičním rodinným hodnotám a normálnosti odmítá stále metafyzické hodnoty a prosazuje permanentní revoluci, která má zlikvidovat klasickou rodinu a národ. Genderistická ideologie tvrdí, že rozdíly mezi mužem a ženou jsou konstrukt a že malý chlapeček se může klidně stát ženou, pokud by k tomu byl od malička veden a hrál si s panenkami, a naopak.

Neomarxistická levice proti klasické marxistické levici si uvědomila, že třídní boj dělníků proti buržoazii tolik nefunguje a přenesla třídní boj do společnosti: Muži prý utlačují ženy a rodiče své děti. Největším utlačovatelem je podle nové levice bílý heterosexuální muž, který pracuje a žije v manželství s dětmi. Klasická rodina je překážkou před revolucí a sexuálním osvobozením. Proto již bolševici v Sovětském svazu za Lenina podporovali volnou lásku, rozvody, potraty či homosexualitu.

Lenin hovořil o tom, že je nezbytné „osvobodit“ ženu od plotny a plínek a umožnit jí, aby střídala partnery. Výchovu dětí bez rodičů převezme stát a vychovává z nich „nové pokrokové lidi“. „Vše, co dnes takzvaný demokratický Západ prosazuje za lidská práva, vymysleli bolševici,“ řekl Semín.

Neomarxisté inspirováni italským komunistou Antoniem Gramsci a Frankfurtskou školou podnikli „dlouhý pochod institucemi“, kdy skrze film, kulturu, umění, univerzity a propagandu infiltrovali elitu a prosazovali své hodnoty destruující tradiční společnost. Tradiční hodnoty jsou pak jimi napadány jako sexismus, homofobie, rasismus či xenofobie. Tyto neomarxistické hodnoty nyní ve velké po světě šíří Evropská unie, USA a OSN a prosazují je i rádobypravicové strany typu ODS či TOP 09. Vše pod rouškou demokracie, svobody a humanismu.

Manželství je otroctví, těhotenství zohavením ženy a dítě je parazit

Překladatelka knihy autorky Gabriele Kuby Globální sexuální revoluce Alena Povolná hovořila o tom, jak se neomarxistické hodnoty feminismu, homosexualismu, gender a sexuální revoluce prakticky prosazují v politice. Připomněla, že již klasik marxismu Bedřich Engels hovořil o nutnosti odstranit rodinu jako základnu buržoazní společnosti a mluvil o nezbytnosti veřejné výchovy dětí nikoli rodiči, ale státem.

Feministka a socialistka Simone de Beauvoirová nazývala manželství otroctvím, těhotenství zohavením ženy a lidský plod parazitem. Povolná zdůraznila, že ženy nyní mají rovná práva, mají přístup ke vzdělání, mají volební právo a rovné občanské svobody a to je v pořádku. Za zrovnoprávnění žen ale nepovažuje třídní nenávist vůči mužům a rodině.

Další levicová autorka Judith Butlerová hovořila o nutnosti rozvrátit rodinu a společnost. Prosazovala vytváření mnoha sexuálních identit od leseb, gayů, transsexuálů, inbtersexuálů a mnoha dalších. Ford Foundation a Rockefeller Foundation významných amerických průmyslníků podporovaly potraty a „omezení přelidnění“.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Ondřej Krutílek byl položen dotaz

Je podle vás správné, že třetí nejsilnější frakce nemá žádné zastoupení ve vedení EP?

Vždyť ti politici zastupují spoustu občanů, kteří jim asi z nějakého důvodu dali svůj hlas. A i když jde zjevně o kritiky toho, jak EU funguje, upřímně, není ta kritika na místě a obecně není kritika potřeba? Nemyslíte, že je třeba, aby se fungování EU změnilo? Na mě to teď působí tak, že tam rozhod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

10:45 Za horší „Plzeň“ než v Německu si můžeme sami. Pivovar vysvětlil

„Je plzeňské pivo pro Němce odlišné oproti tomu pro Čechy?“ Právě tato otázka v posledních dnech roz…