Zeman je dobytek, co žere čočku z ešusu a prdí, napsal politik. Teď se znovu ozval, stojí to za to

10.04.2018 12:00

Radní Prahy 7 a vysokoškolský pedagog Pavel Zelenka, jenž se v minulosti nelichotivě vyjádřil k prezidentu Miloši Zemanovi, se nyní opět rozepsal na svém facebookovém profilu. Tentokrát mimo jiné k poslanci za ODS Václavu Klausovi.

Zeman je dobytek, co žere čočku z ešusu a prdí, napsal politik. Teď se znovu ozval, stojí to za to
Foto: Hanka Brožková - KPR
Popisek: Prezident Miloš Zeman

Zelenka v minulosti o prezidentu Zemanovi napsal, že je dobytek, co chodí v trenclích a nátělníku, žere čočku hliníkovou lžící z ešusu a prdí na tiskovce. 

„Fakt nemůžu uvěřit naivitě mojí FB bubliny ve vztahu k prezidentské volbě. Sleduji nevěřícně debaty o tom, jestli příbor lépe používá Fischer, Hilšer nebo Horáček, jestli si umějí zavázat full windsora na kravatě levou rukou v gypsu, aby nás mohli reprezentovat v Bruselu, přitom nám reálně hrozí, že když do do druhého kola proleze s odřenýma ušima kdokoliv z nich, tak na Hradě zůstane dobytek, co chodí v trenclích a nátělníku, žere čočku hliníkovou lžící z ešusu a pak prdí na tiskovce – pokud tedy za takové situace vůbec druhé kolo bude,“ napsal tehdy doslova Zelenka. 

Anketa

Koho byste vybrali do čela KSČM?

hlasovalo: 8328 lidí

„Mysleli jste, že nejhorší zjev v české politice je Miloš Zeman? Že tu není nikdo prolhanější, mstivější a zcela bez svědomí? Jestli vás teď napadl Okamura, tak jste vedle. Václavu Klausovi ml. nesahají Okamura a Zeman ani po přezku pásku u kalhot. Klaus ml. nepotřebuje ani muslimy – jemu stačí odložené děti nebo děti s postižením. Jeho selskorozumové sloupky jsou naprosto čistokrevná goebbelsovština. ‚Pěstounská péče jako zdroj zisku!‘ nebo ‚profesionální prostředí dětských domovů‘,“ poznamenal zjevně rozčílený Zelenka k textu Václava Klause mladšího na serveru Novinky.cz. „Do toho dnes spustila ODS komunální kampaň, jak se bude hezky v obcích starat o potřebné,“ sdělil.

Komentář Václava Klause najdete ZDE.

Před nedávnem pak Zelenka také vyzýval ke sběrů podpisů pro PRAHA SOBĚ. „Přece nechcete v říjnu volit mezi Krndou nebo Demolínkem. To je jako řešit, jestli si vydloubnout pravý nebo levý oko,“ apeloval před nadcházejícími komunálními volbami. Hlavním představitelem hnutí PRAHA SOBĚ je pak Jan Čižinský, jenž na Praze 7 při minulých volbách drtivě zvítězil. Následně se pak dostal do Poslanecké sněmovny za KDU-ČSL. V komunálních volbách v tomto roce však již chce opět kandidovat za své hnutí PRAHA SOBĚ. 

Pak si také povšiml toho, jak poslanec SPD Lubomír Volný pronajímá byty chudým, které jeho strana považuje za parazity. „Tady už fakt nejde o ideologický střet jako v 90. letech. Tohle je střet mafie podporované Rusákama se zbytkem společnosti,“ poznamenal Zelenka.

Pavel Zelenka je radním Prahy 7. Živí se grafickým designem, k němuž zběhl ze studií 1. LF UK. Založil grafické studio Marvil, kdy vedl projekty rebrandingu společnosti ČEZ, VZP, Lesy ČR, PPF, SŽDC, CzechTourism, TON. Pět let přednášel na UMPRUM nauku o tvorbě značek, deset let byl editorem odborného mezinárodního časopisu Typo, dva roky byl členem grémia mezinárodní typografické asociace ATypI.

Pavel Zelenka je také neúnavný a vášnivý diskutér, pomáhal organizátorům místního referenda v Praze 7 proti předražené radnici a kvůli svým malým dcerkám zorganizoval občanský odpor proti nesmyslnému kácení platanu v Letenských sadech. Nesnáší nespravedlnost a bezpráví. Miluje architekturu a výtvarné umění.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

8:46 30 000 Kč pokuta za zákaz Ukrajincům. Mezitím další rvačka. „Policie ČR nepřijela.“

Ukrajincům vstup zakázán, demolují nám diskotéku. Tak se nedávno vyjádřil IMC Music Club ve východoč…