„Nikdo to nechce slyšet!" Bratranec, 41 let, cukrovka. Druhá dávka, zástava srdce. A je toho mnohem, mnohem víc

19.11.2021 11:02 | Ze sítí

ParlamentníListy.cz byly obeznámeny se smutným případem jednačtyřicetiletého muže, který před několika týdny zemřel. Jeho příběh se útržkovitě objevil na skupině popisující vedlejší účinky očkování. Ačkoli explicitně nezaznělo, že smrt mladého člověka přímo souvisí s očkováním, jeho sestřenice o tom nepochybuje.

„Nikdo to nechce slyšet!" Bratranec, 41 let, cukrovka. Druhá dávka, zástava srdce. A je toho mnohem, mnohem víc
Foto: Hans Štembera
Popisek: Oheň za zesnulé u krematoria ve Strašnicích

Anketa

Jste pro zavedení povinného očkování proti covidu-19?

80%
hlasovalo: 67626 lidí
„Dobrý den jen chci napsat; bratranec, cukrovkář, 41 let. Nechal se očkovat, druhá dávka Pfizer, zástava srdce. Minulý týden jsme se s ním rozloučili. Náhoda, určitě ne," uvedla na skupině Martina J. z Moravy. Její identitu redakce zná. Příspěvek vyvolal mezi členy zmíněné skupiny velkou debatu.

„Prosím, jsem tu téměř nová, chci tu načerpat informace a možná otevřít oči, protože možná žiju v bublině. Pokud jsou ale tyto tragické příběhy po očkování pravdivé, musíte s tím jít ven, medializovat to, podávat fotky, důkazy, nepomůže si o tom jen psát na uzavřené skupině," reagovala Bohdana K.

„Nikdo to nechce slyšet. Když jsem svým očkovaným sousedům vyprávěla, jaké měla moje maminka následky po očkování, tak se na mě dívají jako na marťana. Nikdo tomu nevěří a nechce to slyšet. Když někdo z odborníků brojí proti vakcinaci, hned je nedůvěryhodný!" odpověděla vzápětí Romana K.

Z diskuse na skupině Vedlejší účinky očkování

Zbylá část debaty se stočila na hádku mezi odpůrci a zastánci vakcinace. Jedni tvrdí, že příběh je vymyšlený, druzí, že takových neštěstí se v souvislosti s očkováním stalo mnohem víc.

Autorka původního příspěvku o smrti bratrance v rámci diskuse odpověděla na několik dotazů.

Na možný nežádoucí vliv očkování reagoval už v lednu Petr Smejkal, lékař.

„Je pravděpodobné, že některá onemocnění nebo zdravotní problémy budou mnozí lidé v budoucnu chtít podobně spojovat s vakcínou proti COVID, neboť jí bude očkována většina populace. Pokud nějaké dva jevy následují po sobě nebo pokud nějaké dvě proměnné spolu souvisejí, nelze z toho ještě vyvozovat, že jedna je příčinou a druhá je následkem," řekl tehdy.  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Průlom: Tři roky covid-buzerace. Němci se ptají a chtějí trestat

13:45 Průlom: Tři roky covid-buzerace. Němci se ptají a chtějí trestat

Dvacet devět procent Němců si myslí, že politici by měli být potrestáni za to, co prováděli za covid…