„Chci miliardy! A jsem sexy,“ napsala poslankyně ANO. Pak to rychle mazala

12.02.2022 16:42 | Ze sítí

Členka Mandátového a imunitního výboru a Výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Romana Fischerová ujela. Na svém profilu na FB se zřejmě nechala strhnout a otevřela bránu vlastní fantazii. Na náhrobní kámen by jí prý slušelo vytesat, že byla miliardářka a vykonala mnoho dobrých skutků. Jelikož se jednalo skutečně o úlet, středočeská zástupkyně ANO to rychle smazala. Nepomohlo. PL náhled daného příspěvku obdržely.

„Chci miliardy! A jsem sexy,“ napsala poslankyně ANO. Pak to rychle mazala
Foto: FB R. Fischerové
Popisek: Romana Fischerová (ANO)

Hezký dárek k celostátnímu sněmu hnutí ANO přichystala poslankyně z Lysé nad Labem, kde navíc působí jako místostarostka, svým kolegům a vedení. Osvědčila přitom skutečně nevídaný cit pro politický marketing. Je ale taky možné, že jí stále nedochází, že jako poslankyně Parlamentu České republiky si na svůj facebook už nemůže dávat vše, co jí tato sociální síť nabídne, včetně různých kvízů.

Pokud chtěla vystaveným statusem naznačit, že bude svoje oponenty mlátit hlava nehlava a že ji mrzí, že to dosud nedělala ve větší míře, pak se jí to povedlo.

Svůj cit pro politickou práci osvědčila i tím, že tamtéž vystavila informaci, že je příliš sexy. 

Nutno dodat, že na nevhodnost svého počínání byla Fischerová pravděpodobně upozorněna už někým ze svých sledovatelů, protože tento status později stáhla.

Již smazaný příspěvek poslankyně hnutí ANO.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…