„Odpad.“ Ovčáčkovi napsal po svatbě fanda Šarapatky. Tak, že si internet odplivnul

08.11.2022 13:12 | Ze sítí

Blesk.cz přišel se zprávou, že hradní mluvčí Jiří Ovčáček se oženil. Vzal si ukrajinskou ženu, která do Česka uprchla před ruskými raketami. Tady skončila v náručí Jiřího Ovčáčka. Středočeský kavárník a wagnerián Lukáš Valenta, jak sám sebe představuje na Twitteru, který v podzimních volbách do Senátu podporoval Zdeňka Šarapatku přímo ve volebním štábu TOP 09, pak Ovčáčkovi napsal zprávu, za kterou mu nadávají i ti, kdo hradního mluvčího nemusí.

„Odpad.“ Ovčáčkovi napsal po svatbě fanda Šarapatky. Tak, že si internet odplivnul
Foto: Repro Twitter
Popisek: Kavárník Lukáš Valenta s bývalým radním ČT Šarapatkou při neúspěšné kandidatuře do Senátu

Anketa

Líbil se vám plakát „Putin v pytli na mrtvoly“, který vyvěsil Rakušan?

2%
97%
hlasovalo: 33147 lidí
Českými sociálními sítěmi proletěla zpráva, že se hradní mluvčí Jiří Ovčáček oženil. „Kostel, úzký rodinný okruh, nevěsta s dítětem z prvního vztahu a jeden důvěrně známý obličej. Tak vypadala svatba Jiřího Ovčáčka (43), o které exkluzivně informoval Blesk.cz a která šokovala českou veřejnost! Ovčáček, který byl dosud věrný hlavně svému šéfovi Miloši Zemanovi (78), v pátek před Pánem Bohem odpřisáhl věrnost dámě z Ukrajiny. S tou se setkali, když jí a jejímu synovi v předškolním věku nabídl útočiště po začátku válečného konfliktu,“ napsal server.

Mnozí tomu nechtěli věřit.

Středočeský kavárník a wagnerián Lukáš Valenta, jak sám sebe představuje na Twitteru, který v podzimních volbách do Senátu podporoval Zdeňka Šarapatku přímo ve volebním štábu TOP 09, napsal přímo mluvčímu.

„Jiří, už jste své choti prozradil, že vás přitahují dementní pojízdní senioři s jaterní cirhózou?“ zeptal se Valenta. A hned uznal, že je možná až příliš ostrý, ale trval si na tom, že Jiří Ovčáček je „blb“..

„Některým uživatelům se ten tvít nelíbí. Jistě, je neetický, závadný a nekorektní. Nicméně Jiří Ovčáček je blb, který si chodí deset let na Pražský hrad tvítovat žalmy, 90 % času nedělá nic a jeho nadřízený je velezrádce, který se propil na vozík. Tak běžte s korektností do háje,“ míní.

Lukáš Valenta promlouvá

Na Valentova slova zareagoval poslanec za ANO Patrik Nacher, který poslal vzkaz majiteli Twitteru Elonu Muskovi. „Zpráva pro Muska - běhá vám tady jeden hulvát a cvok v jedné osobě,“ napsal Nacher.

Lukáš Valenta promlouvá

Sociálně demokratický ekonom Michal Pícl Valentovo vyjadřování také odsoudil. „Tohle je podle mého dno a lidský odpad, že to ani není možný a ještě je tak hloupý, že se tím chlubí...,“ konstatoval Pícl.

Lukáš Valenta promlouvá

Ondřej Šmída Valentu taktéž nešetřil.

„Pan Lukáš zjistil, že hysterické tweety získávají pozornost od lepších lidí, protože mají ‚správný‘ obsah, a tak přechází na ubohost, protože je pozornost droga. Chování stejné jako u hvězdičky lokálního formátu doufající, že se díky své nahotě dostane na první stranu Blesku,“ konstatoval.

Lukáš Valenta promlouvá

Ale po pár hodinách sám Valenta seznal, že přestřelil. A omluvil se.

„Včerejší tvít na adresu prezidentova mluvčího se mi nepovedl a uznávám, že jsem přestřelil. Přestože Jiří dlouhodobě poškozuje zájmy tohoto státu, důstojnost úřadu prezidenta a jeho tiskového mluvčího, je drzý k novinářům a daňovým poplatníkům, tohle bylo přes čáru,“ napsal Valenta. „Novomanželům samozřejmě přeji vše nejlepší,“ dodal ještě.

Lukáš Valenta promlouvá

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

válka na Ukrajině

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Stručné informace týkající se tohoto konfliktu aktualizované ČTK několikrát do hodiny naleznete na této stránce. Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

14:04 „Jak je sama doma, neskončí to dobře.“ Holec vytáhl na Černochovou ostrou munici

O průzkumech veřejného mínění, ale i o ministryni obrany Janě Černochové (ODS) mluvili v pořadu Podt…