Bulvár se věnuje ministru Vondrovi a jeho dámskému doprovodu

25.04.2012 9:45

Ministr obrany Alexander Vondra je ženatý, má tři děti a nemanželského syna. Přesto jej deník Blesk zachytil při tom, jak se sešel se svou údajnou milenkou Monikou Bažantovou. Jejich více než blízký vztah se podle bulvárního deníku údajně probírá v ODS již nějaký ten pátek. Jenže všechno mezi nimi bylo dosud tajné. A teď se párek nechal nachytat rovnou fotografem Blesku – v restauraci při přátelském hovoru. Na rozlučku se pak dokonce oba políbili.

Bulvár se věnuje ministru Vondrovi a jeho dámskému doprovodu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr obrany Alexandr Vondra

Ministr Vondra do restaurace na pražských Vinohradech dorazil v pondělí večer po jednání výkonné rady ODS, kde se ladil další osud vlády Petra Nečase.

„Zatímco do restaurace šel místopředseda ODS sám, z ní už vyšel v doprovodu půvabné tmavovlásky. Ta tam přijela asi hodinu po něm. A to v luxusním terénním voze a – světe, div se – s kmotrovskou SPZ 5555. V restauraci, kde předtím Vondra popíjel s neznámým mužem, strávil osamocený pár asi půl hodiny,“ napsal k tomu deník.

Co se dělo pak? Fotograf Blesku zachytil, jak se oba při rozlučce líbali. Jenže podle všeho, jakou fotku deník otiskl, to byl  polibek spíše přátelský. „Chtěl jsem francouzáka, miláčku,“ připsal pak možná proto bulvární list Vondrovi vymyšlená slova do bubliny k fotografii. Zálet obou přitom deník otiskl na stránce věnované politice.

Třiačtyřicetiletá Bažantová je podle internetových stránek výkonnou prezidentkou klánovického golfového centra. Pikantní prý je, že už v minulosti byla u tajné schůzky špiček ODS, po které se vedení strany otřáslo v základech. „Tak proč by proto tento člen rozklíženého kabinetu nemohl znovu dát na radu své důvěrnice?“ otázal se nakonec Blesk.

Že jsou ale oba alespoň dobrými kamarády, pokud nejsou přímo milenci, to Blesk vlastně sám ukázal na jiné fotografii, kde se Bažantová s Vondrou na sebe hezky usmívají. „….nakonec ještě přišel zářivý úsměv,“ dal do popisku deník.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olb

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…