Černoši mají velká písmena, já mám velký... Ano, opět vysílá Topol

30.07.2020 8:27

Mirek Topolánek opět komentoval současnou politiku v Česku, ale nejen v něm, ve své Topol Show. Projevil básnické střevo, trefoval se do vlády Andreje Babiše i do dění v USA. Zaujal ho zvlášť záměr psát černochy s velkým prvním písmenem, zatímco běloši zůstavávají s malým. Jak je prý známo ze Sicílie, on problém nemá. Ale co ostatní? A proč Babiš dal v Bruselu souhlas? Merkelová vydala pokyn.

Černoši mají velká písmena, já mám velký... Ano, opět vysílá Topol
Foto: Hans Štembera
Popisek: Mirek Topolánek při rozhovoru pro PL

Mirek Topolánek pro začátek rýmoval:

„Politici nelení,
a to i ti Zelení.
Prázdniny je neruší,
blbost sálá z ovzduší.“

„Dost přiblblých říkaček, Topol show je tu,“ odstartoval pak svůj program.

Bývalý premiér prohlásil, že je čas se přestat bít v prsa za to, jak vláda úspěšně zvládla koronavirus, protože přichází druhá vlna. Ale ne viru, ale vládního chaosu. „Žádná plošná opatření už nebudou. Tedy vlastně budou od pondělka a oznámíme je v pátek. Nebo budou už ve čtvrtek a oznámíme je v šest večer. A proč ne už ve tři čtvrtě? Sice s nimi nelze otálet, ale zato nedávají smysl. Levá ruka neví, co dělá pravá, včera znamená zítra. Kreativní statistika, cirkus pokračuje,“ ilustroval Topolánek zavádění opatření v regionech.

Anketa

Chcete, aby Česká republika ratifikovala Istanbulskou úmluvu?

2%
98%
hlasovalo: 30530 lidí
Ve Strakovce se prý rozhodli naordinovat roušky, Topolánek by naopak do Strakovky naordinoval studené obklady kvůli bludům z přehřátí. „Nebo z nevyspání,“ rýpl si do Babišova vychvalování workholismu. „Jsme schopný národ, jen nás řídí nevyspalí č...“ nedokončil bývalý premiér.

Pak se Topolánek přesunul ke kulturním válkám a komentoval rozhodnutí některých amerických médií psát slovo „černoši“ s velkým písmenem na začátku, ale běloši zůstanou bez kapitálek. „Svět bude opět lepším, multikulturním místem pro život,“ poznamenal ironicky. „Nevím jak vy, ale já tím považuji lidská práva za ohrožená, používat černoch s velkým a běloch s malým, je totiž typickým sexistickým stereotypem, který je proti všem nejmodernějším genderovým trendům a zásadám. Pamětníci mé voyerské fotky ze Sicílie mohou namítat, že mě se to netýká. Ale tady jde přeci o vás všechny ostatní,“ pravil Topolánek s tím, že to marxistky nedomyslely.

Topolánek také komentoval, že se do ČSSD vrátil Jiří Paroubek. Prý ho vyhodili dveřmi i oknem, ale dokázal se „procvakat“ komínem. Bývalý premiér a Paroubkův sok poznamenal, že by se ještě mohl vrátit Miloš Zeman a spirituálně Stanislav Gross a „dílo zkázy by bylo dokonáno“ a prohodil, že šílenství je dělat stejnou věc znovu a znovu a očekávat jiné výsledky.

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Datum 21. července podle něho vejde do dějin, protože se z Evropské unie stala Evropská dluhová unie. Zadlužení je dle něho tak obrovské, „že i Schillerka je proti nim žabař“ a ani Andreji Babišovi se o něčem takovém nesnilo. Podle Topolánka je pak pokrytecké kázat o finanční gramotnosti. „Prostřelíme si i druhé koleno ekologickou kulkou Green Deal kalibru?“ ptal se bývalý premiér, prohlásil, že Česko mělo stát za lakomou pětkou. „Insideři z Bruselu mi navíc napráskali pokyn Merkelové po Babišově vyobchodovaném souhlasu: Dejte mu, co chce a je po střetu zájmů,“ uvedl.

Opět se věnoval USA a snaze demokratů odstranit z Kapitolu sochy představitelů Konfederace. A zeptal se, zda budou chtít zbourat i Bílý dům, který stavěli otroci, či odstranit sochy státníků, kteří USA zakládali jako George Washington či Thomas Jefferson, protože měli otroky. „Sochy coby symboly obvykle ničí barbarští nájezdníci. Ale Spojené státy zatím nikdo nedobyl. Nebo už ano?“ položil otázku bývalý premiér.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kas

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…