Do toho vám nic není! Witowská z ČT utnula aféru. Vážnou

01.11.2020 20:40

Moderátorka Světlana Witowská v rozhovoru pro server iDNES.cz odmítla poodkrýt své soukromí. Podle jejích slov do toho nikomu nic není. Moderátorka veřejnoprávní České televize opustila v loňském roce hlavní zpravodajskou relaci, důvodem byl její syn. Rozešla se se svým manželem, šéfem dopravního podniku Petrem Witowským, a byla viděna s diplomatem Petrem Kolářem.

Do toho vám nic není! Witowská z ČT utnula aféru. Vážnou
Foto: repro ČT 24
Popisek: Světlana Witowská v Událostech komentářích

V rozhovoru pro server iDNES.cz se Witowská o svém odchodu z hlavních zpravodajských relací rozhovořila více. Adrenalin se však podle ní dá zažít v každém živě vysílaném pořadu. „Takže by mi mohli chybět jen moji kolegové. Ale protože v ČT zůstávám, potkávám se s nimi i dál. Návyková je ale televize jako taková, to ano. Pořad možná také, ale tím pro mě bylo Interview, ne Události. Chybět mi budou Události, komentáře. Ale vysílají se až ve 22 hodin, takže jsem se domů dostala v půl dvanácté v noci a trvalo mi dvě hodiny, než jsem usnula, a potom už jsem zase vstávala s mladším synem do školy. Bylo to opravdu hodně náročné,“ popsala důvody svého odchodu Witowská. 

Anketa

Věříte novému ministru Blatnému víc než Prymulovi?

hlasovalo: 16700 lidí

O rozluce s manželem Petrem Witowským ani o svém údajném novém partnerovi Petru Kolářovi hovořit nechtěla. „Myslím, že do mého soukromí není nikomu vůbec nic,“ uvedla.

Na přelomu jara a léta deník Blesk totiž Witowskou sledoval kvůli jejímu rozchodu s manželem Petrem Witowským, šéfem pražského dopravního podniku. Včetně stěhování, které se objevilo na titulní straně deníku, a Blesk spekuloval, zda si k tomuto účelu Witowski nezrekvíroval podnikovou dodávku.  

Následně Witowskou fotografové Blesku zastihli v jižních Čechách, a nikoliv o samotě. „Nevypadalo to na setkání rázné reportérky a jejího respondenta. Držení za ruku, letmé polibky a doteky, úsměvy mezi nimi létaly jak pingpongový míček, jeden z druhého těžko odtrhávali oči,“ píše Blesk a dokládá to fotografiemi. Na nich se Witowská drží za ruku s diplomatem Petrem Kolářem.

Kolář je diplomatický veterán, zastával pozici velvyslance ve Švédsku, v Irsku, dále v USA i v Rusku. Byl také náměstkem ministra zahraničí Cyrila Svobody. Fungoval též jako poradce prezidentského kandidáta Jiřího Drahoše, úzce prý spolupracuje s generálem Petrem Pavlem, o němž se mluví jako o potenciálním hráči v bitvě o Hrad. Diplomatův syn Ondřej Kolář (TOP 09) se proslavil kauzou Koněv a následující kauzou ricinového kufříku.

Světlana Witowská pracovala kromě ČT i pro Primu či ČTK, velkou chválu sklidila moderováním debaty mezi prezidentskými kandidáty Jiřím Drahošem a Milošem Zemanem. Její první manželství se sportovním komentátorem Robertem Zárubou skončilo rozvodem. 

S Petrem Kolářem se na obrazovkách ČT Světlana Witowská setkala například v roce 2016 v Interview ČT24, když diplomat komentoval hrozbu terorismu v Evropě, či o rok dříve, kdy komentoval migrační krizi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…