Ivan Bartoš včera „sundal“ dredy a vysmál se lidem. Dnes připsal...

02.04.2022 19:15 | Ze sítí

Předseda Pirátské strany a ministr pro místní rozvoj Ivan Bartoš přiznal, že si včera z mnohých vystřelil. Jeho aprílový žertík se týkal jeho účesu.

Ivan Bartoš včera „sundal“ dredy a vysmál se lidem. Dnes připsal...
Foto: Reprofoto: CNN Prima News
Popisek: Ivan Bartoš (Piráti)

„Zaměstnanci MMR objevili asi stoletou vyhlášku, dosud platnou, že ministr nesmí mít dredy neboli drony. Naštěstí hned u mé kanceláře v Ústí je jedno holičství. Musím jít příkladem a dodržovat pravidla! Přemýšlím, jestli to vydražím, nebo pošlu poštou nějakému obdivovateli!“ napsal na sociální síti včera Bartoš a připojil fotografii, v níž drží prameny vlasů a zároveň má jiný účas. „Před volbami spousta lidí psala, že by nás volili, kdybych ty dredy neměl. Za hlasy se mi je ale sundavat nechtělo!“ dopsal pak ještě.

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D.

  • Piráti
  • Místopředseda vlády pro digitalizaci
  • místopředseda vlády

Dnes však přiznal, že šlo o aprílový žertík. „Samozřejmě, že to byl apríl! Navíc, kdyby existovala vyhláška nebo zákon, že ministr pro místní rozvoj nesmí mít dredy, náš ministr pro legislativu Michal Šalomoun by to zrušil, na tom by si fakt smlsnul. Vyhlášky a zákony nemají lidem komplikovat život, házet klacky pod nohy nebo zvyšovat byrokracii – mají nám sloužit. Díky diskusím, kde tisíce z vás reagovaly různými způsoby na tu ‚aprílovou změnu image‘ se ale nemůžu nezeptat: Ananas na pizzu ano, nebo ananas na pizzu ne?“ zeptal se dnes. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

21:50 Tomu věří neúspěšní. Plukovník rozebral dezinfo. A na koho cílí

Plukovník Ivo Zelinka byl hostem podcastu Čestmíra Strakatého. A řeč byla o ruské válečné propagandě…