Odborářský boss: Nečas by měl skončit sám. Nikdo mu nevěří

21.04.2012 7:03

Předseda ČMKOS Jaroslav Zavadil tvrdí, že účast na protivládní demonstraci není klíčová. Premiér Nečas a jeho vláda by měly skončit stejně sami.

Odborářský boss: Nečas by měl skončit sám. Nikdo mu nevěří
Foto: Zbyněk Pecák
Popisek: Jaroslav Zavadil

Zavadil nechtěl odhadovat, kolik lidí na Václavaské náměstí v sobotu odpoledne nakonec přijde. Odboráři sami mají odhady mezi 40 až 100 tisíci.

„Kdybychom zaplnili Václavské náměstí, byl bych mile překvapen, ale je sobota a řada lidí bude radši na zahrádce,“ řekl Jaroslav Zavadil pro iDnes.cz.



Stejně vláda nepadne

I když vláda má problémy s rozpadem VV, míní, že nakonec nepadne. „Tahle vláda se hroutí už řadu týdnů a řadu měsíců a jak vždycky po tom hroucení nastane vzkříšení, tak asi nastane i teď. Já si myslím, že tahle vláda by měla sama uznat, vzhledem k tomu jakou má důvěru obyvatel, že by měla sama skončit. Nelhat, neobhajovat a prostě skončit. Jestliže tvrdí ústy premiéra, že je třeba všechno dodělat, jak je to naplánované, aby to prospělo republice, tak my jsme přesvědčeni o opaku. A na číslech to dokazujeme. Naše závěry jsou jasné. Touto cestou tupých škrtů obrat k lepšímu nepřijde,“ vysvětlil Zavadil, proč by kabinet měl okamžitě rezignovat.



Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ann

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

4:40 „Provokace.“ Zmizelo to. Odkryto po smrti Josefa Laufera

Po smrti zpěváka Josefa Laufera mnozí připomínají jeho píseň o Svobodné Evropě a kapitánu Minaříkovi…