Pavel Šafr: Čechům by se vůbec nic nestalo, kdyby přijali těch pár tisíc uprchlíků. Pro morální úroveň české společnosti by to bylo jedině zdravé

02.08.2017 7:25

Šéfredaktor serveru Forum24.cz Pavel Šafr se domnívá, že bludy a lži o migrantech a Evropské unii zatemnily mnoha Čechům zdravý rozum.

Pavel Šafr: Čechům by se vůbec nic nestalo, kdyby přijali těch pár tisíc uprchlíků. Pro morální úroveň české společnosti by to bylo jedině zdravé
Foto: Archiv PŠ
Popisek: Pavel Šafr

„Byli jsme s rodinou a s přáteli na dovolené v Itálii. Všechny ženy i slečny byly znásilněné od migrantů a pro samé ekonomické uprchlíky jsme si ani nesedli v restauraci a neprodrali jsme se na šikmou věž. Všude, zejména v chrámu svatého Petra, nás děsily zahalené ženy v burkách, pod nimiž měly evidentně schované samopaly a granáty. Takhle nějak bych měl asi popsat naše prázdniny pro diváky televize Prima, čtenáře Parlamentních listů, Protiproudu či jiného mainstreamového média této doby. Jistě by mi to všechno věřili. I kdybych jim sdělil, že mi cestou muslimové v Německu uřízli hlavu,“ rýpe Šafr. A dodává, že aby naplnil potřeby všech čtenářů těchto médií, je třeba ještě zdůraznit, že západní Evropa je v hluboké morální krizi a EU vede lidi do komunismu a k homosexualitě.

„Realita je obvykle přesně opačná, než si myslí tito ‚slušní Češi‘, kteří poslouchají kapelu Ortel,“ popisuje Šafr. Uvádí, že migrační krize Evropu dosud nezničila a dle jeho názoru ani nezničí, neboť ji ve většině měst ani nezaznamenáte. 

Původní text ZDE

„Kdyby vám nikdo neřekl o její existenci, tak byste si jí v západní Evropě velmi pravděpodobně vůbec nevšimli, pokud byste cíleně nešli na postižená místa, jako je třeba ostrov Lampedusa nebo přístav Calais. Zaznamenáte vesměs jen zvýšená bezpečnostní opaření, která ovšem nesouvisí s migrací, nýbrž s terorismem. Terorismus přitom není důsledkem aktuální migrace obyvatelstva, ale fanatismu,“ dodal se slovy, že velké množství uprchlíků prchá právě před fanatismem.

„Jistěže migrační krize je vážná a těžká věc a evropské státy se stále více snaží ji regulovat. Je těžká především pro italské, německé či francouzské úřady. Také jde o náročný problém pro psychologii obyvatelstva, protože každá příliš velká migrační vlna vzbuzuje široce sdílené a zcela pochopitelné obavy. Dva roky migrační krize však nesmetly v západní Evropě demokratické politiky, kteří jsou relativně vstřícní vůči uprchlíkům,“ dodal Šafr. 

Rozčílil se i nad lží, která podle něj koluje, že Evropská unie prosazuje vítací kulturu. „Češi hazardují se svojí pověstí a hazardují tím i se svojí budoucností. Je legitimní, když Česká republika odmítala spornou metodu přerozdělovacích kvót. Ale demokratický rozhodovací proces proběhl a my ho máme respektovat a svým spojencům pomoct. A navíc, Čechům by se vůbec nic nestalo, kdyby přijali těch pár tisíc uprchlíků. Vůbec nic. Pro morální úroveň české společnosti by to bylo jedině zdravé. Česká neochota spolupracovat a pomáhat při zvládání migrační krize nás vede na periferii evropské společnosti a to jediné, čeho tím dosáhneme, bude pohrdání a bezvýznamnost,“ uzavřel s tím, že nikdo nechce, abychom přijímali teroristy, ale je požadován zdravý rozum a aspoň malá troška velkorysosti. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…