TOPka pogratulovala žokeji Váňovi. Nezapomněla dodat, že za ni kandidoval

10.10.2011 22:50

Velká pardubická měla potřetí v řadě stejného vítěze. 121. ročník nejslavnějšího českého dostihu vyhrál opět Josef Váňa starší v sedle Tiumena. Celkově je to pro něj osmý triumf. K vítězství kromě jiných pogratulovala i vládní TOP 09, a to ústy předsedy TOP 09 v Karlovarském kraji Josefa Malého.

TOPka pogratulovala žokeji Váňovi. Nezapomněla dodat, že za ni kandidoval
Foto: archiv
Popisek: Žokej Josef Váňa

"Gratulujeme žokeji Josefu Váňovi k dalšímu triumfu ve Velké Pardubické, jehož dosáhl těsně před oslavou svých devětapadesátých narozenin. Při popisu jeho neuvěřitelného životního příběhu a sportovní kariéry se nelze vyhnout slovům jako píle, pracovitost, houževnatost, zodpovědnost. Proto si hluboce vážíme toho, že Josef Váňa za naši stranu kandidoval a trvale ji podporuje," uvedl v krátkém prohlášení na sociální síti Facebook Josef Malý.

Váňa se před loňskými sněmovními volbami objevil jako číslo deset právě na kandidátce TOP 09 v Karlovarském kraji. ParlamentnímListům.cz tehdy přiznal, že "sám dělám od rána do večera a nechci živit lemply."

Ačkoli strana Karla Schwarzenberga na západě Čech získala 16,2 procenta, Váňa do sněmovních lavic nakonec neproklouznul.

Kam dál:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

5:00 Blanárova schůzku se „zakázanými“ médii. Co padlo za dveřmi? Analytik zná odpověď

TÝDEN V MÉDIÍCH Petr Fiala neměl žádné kmotry v pozadí, nikdo mu zadarmo nic nedal a musel se adapto…