Takto koronavirus řádí v Itálii a Británii: Stovky mrtvých každý den

09.04.2020 21:56

Vysoký počet obětí koronaviru hlásí v Itálii, kde za poslední den zemřelo 610 pacientů. V Británii nemoci podlehlo od včerejšího dne dalších 881 lidí. Česko má celkem 112 obětí koronaviru, informují Novinky.cz.

Takto koronavirus řádí v Itálii a Británii: Stovky mrtvých každý den
Foto: repro Youtube
Popisek: Koronavirus narušil i festival v Benátkách

Celkem má Itálie už 18 279 obětí nemoci Covid-19. Za posledních 24 hodin v zemi zemřelo 610 pacientů s koronavirem, což je více než po dva předchozí dny. Oproti středě stoupl i počet nově nakažených, infikovaných je celkem už přes 143 tisíc.

V Británii nemoci podlehlo 7 978 pacientů s pozitivním testem na koronavirus. Oficiální bilance se za poslední den zvýšila o 881 případů, tedy o něco méně než o den dříve. Britský ministr zahraničí Dominic Raab na tiskové konferenci oznámil, že vývoj zatím není takový, aby mohla být uvolňována omezení pohybu obyvatel.

Česká republika má celkem 112 obětí koronaviru. Nakažených je 5 467. Testováno bylo celkem 106 845 lidí, z nichž 301 se vyléčilo.

 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: nab

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…