To zabolelo. Bartoš kázal Trumpovi a vytáhli na něj FOTO z divokého mládí

10.01.2021 18:08

Předseda Pirátů Ivan Bartoš dal najevo, že je zděšen chováním Donalda Trumpa, který rozděloval společnost tak dlouho, až se část jeho příznivců zvedla, přijela do Washingtonu a vtrhla do Kongresu. Komentátor MF Dnes Miroslav Korecký se na to konto rozhodl Bartošovi připomenout jeho vlastní minulost a jeho náklonnost ke hnutí Antifa, které také nejedná v rukavičkách.

To zabolelo. Bartoš kázal Trumpovi a vytáhli na něj FOTO z divokého mládí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Pirátů Ivan Bartoš

Anketa

Vážíte si Spojených států amerických coby klíčového spojence ČR?

9%
91%
hlasovalo: 36728 lidí
Po včerejšku vědí celé Spojené státy, co se může stát, když kandidát, který prohrál volby, neuzná svou prohru a poštvává své přívržence k narušování demokratických procesů. Je to nesmírná hanba, kterou se bývalému prezidentovi již těžko kdy podaří smýt,“ prohlásil Bartoš na sociální síti Facebook po vpádu Trumpových příznivců na společné jednání obou komor Kongresu, kde byl Joe Biden definitivně potvrzen v pozici 46. prezidenta USA.

Popřál lidem, aby našli klidnější cestu ke spolupráci a k lepší společné budoucnosti.

Komentátor Miroslav Korecký na to konto připomněl Bartošovi, že dnešní předseda Pirátů v minulosti sympatizoval s hnutím Antifa (Antifašistická akce), které si klade za cíl mařit akce stoupenců krajní pravice. Nezříká se přitom ani použití síly.

Velká lednová trumpovská revoluce ve Washingtonu šokovala kdekoho. ‚Je to nesmírná hanba. Přeji americkým lidem, aby našli společnou cestu k lepší, smířlivé budoucnosti,‘ vzkázal třeba za oceán český šéfpirát Ivan Bartoš, jinak velký sympatizant a účastník akcí extrémní bojůvky Antifa, kde se rád halil do její vlajky. Jak říkal ve filmu Světáci Jiří Sovák alias fasádník Tonda Skopec esenbákovi u výslechu: ‚Vy jste samá revoluce, a když padne facka, tak jste hysterický,‘“ napsal Korecký na serveru iDNES.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…