VIDEO Červený svetr zachraňuje republiku, Babišovi spadla brada. ČSSD vytáhla do boje

18.08.2020 8:37

Lídr v červeném svetru ochránil republiku před pandemií tak, že z toho Andrej Babiš začal koktat. Tento příběh se odehrál před očima novinářů při zahájení kampaně ČSSD před krajskými a senátními volbami. Video, prezentující zásadní přínos ministra vnitra Jana Hamáčka se nyní objevilo i na jeho facebooku.

VIDEO Červený svetr zachraňuje republiku, Babišovi spadla brada. ČSSD vytáhla do boje
Foto: Hans Štembera
Popisek: ČSSD zahájila kampaň před podzimními krajskými a senátními volbami.V krizi vás ochráníme- slogan, který představil předseda ČSSD Jan Hamáček

Vypráví příběh českého boje proti pandemii, kterou z televizních Událostí dramatickým hlasem ohlásila moderátorka Marcela Augustová.

Anketa

Věříte, že ODS a TOP 09 půjdou do sněmovních voleb společně?

4%
11%
hlasovalo: 9009 lidí

„Někteří zůstali bezradní,“ ohlásil titulek, po kterém následovala ukázka chaotické reakce v hlavní roli s premiérem Babišem a ministrem Vojtěchem z hnutí ANO. Ten zmateně koktal před poslanci, sliboval, že roušky jsou (a pak se ukázalo, že skoro žádné nejsou), došlo i na známou tiskovkovou scénku „nebuďte slušnej, řekněte jméno“.

A také na sáhodlouhé neúčinné výklady profesora Petra Fialy zpoza roušky, o tom, jak musíme ochránit lidi v první linii, ale na víc se nezmohl.

V takových chvílích není čas na váhání. A proto chaos a zmatky skončí tím, že pevná a klidná ruka sáhne do skříně a vyndá z ní ramínko s červeným svetrem. Pak se podívá na aktuální denní přírůstek nakažených a odchází situaci řešit.

„Vedení ústředního krizového štábu poprvé pod vedením vicepremiéra Jana Hamáčka,“ ohlašuje opět televizní redaktorka. Od té chvíle se daří koordinovat nákup ochranných pomůcek, z letadel se vyndávají bedny s rouškami.

„Těm lidem hrozí to, že někoho nakazí, on pak umře, a jim to bude celý život líto,“ nabádá k jejich nošení Jan Hamáček v červeném svetru a s viditelnými kruhy pod očima. Vedle něj stojí v obleku vyšňořený premiér Babiš a po zhlédnutí ukázky lídrovských schopností svého koaličního partnera si zklamaně sundá brýle.

Díky odhodlanému vedení se lidé postavili hrozbě, začali sami šít roušky, v pohotovosti jsou policisté a hasiči, které ministr vnitra obchází s odhodlaným „myslím, že to zvládáte, díky moc“.

Mezi shonem se Jan Hamáček na chvíli odskočí nadýchat čerstvého vzduchu na střechu ministerstva vnitra. Dojde až na její okraj a na konci videa tak nad Prahou zeširoka stojí odhodlaný lídr, ztělesnění hesla „v krizi vás ochráníme“, které si ČSSD pro kampaň zvolila.



 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

12:50 Do války nepůjdu, ať si tam jde Putin. Hlášení z Kavkazu. Po Rusech prý chudoba

„Jedu se setkat s mamkou. Už jsme se léta neviděli. Jsme z Doněcka a já nechci bojovat za Putina. Už…