Velký ruský plán, zapojena vakcína i Dukovany. Odhaluje Jakub Janda

01.03.2021 16:47

Zástupce spolku Evropské hodnoty Jakub Janda dnes na svém facebookovém profilu zkonstatoval, že ruský plán je už zcela evidentní. Následně sesumarizoval pět kroků, které vnímá.

Velký ruský plán, zapojena vakcína i Dukovany. Odhaluje Jakub Janda
Foto: Facebookový profil Jakuba Jandy
Popisek: Analytik Jakub Janda

Anketa

Stydíte se před zahraničím, jak Česko zvládá covid-19?

28%
72%
hlasovalo: 15061 lidí

Krokem jedna je podle Jandy na post ministra zdravotnictví dosadit Hradu loajálního Jiřího Běhounka, který netestovanou ruskou „vakcínu“ klidně s nějakou lživou výmluvou povolí. „Už to naznačil Ondřeji Kundrovi z Respektu,“ poznamenal Janda. 

„Krok 2: S nadšeným souhlasem Jana Hamáčka a premiéra Babiše sestřelit ministra zahraničí Petříčka, který jako jediný na vládě proti ruskému plánu ovládnout Dukovany aspoň verbálně protestuje,“ píše dále.

„Krok 3: Nechat českou vládu na letišti otrocky vítat ruská letadla s ‚vakcínou‘, jejíž dokumentaci se ruská vláda bojí poskytnout evropskému regulátorovi (EMA), protože ví, že nemají šanci certifikaci získat. Tak si ji v Česku koupí přes české vlastizrádce,“ zmínil Janda. Jako krok 4 pak uvedl: pod jakoukoliv záminkou odstřelit ředitele kontrarozvědky.

„Krok 5: V té největší národní krizi za generace vyhlásit ‚tendr‘ na Dukovany, který bude zmanipulovaný ve prospěch Ruska. Cílem je zavázat český stát Kremlu na 80 let,“ zmínil také Janda.

„Důvod? Takto brutální ruská nadvláda nad Českou republikou končí v březnu 2023, kdy se z Hradu pakuje koordinátor ruského vlivu pro Českou republiku Martin Nejedlý. Do té doby toho musí pro své ruské zaměstnavatele stihnout co nejvíce. Pamatujme si jména všech ve vládě. Ti se na tom podílejí. Tohle není žádná politická hra. To je prodávání naší země nepříteli, a to v době nejhorší národní krize za generace,“ zakončil.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…